Moderator: moderatorzy
Mam coś totalnie odwrotnego nic z emocji a wrazenia sex'sualne silnefizia pisze:Ja np. mam jakies tam uczucia, jakies tam emocje, czuje jakas tam przyjemnosc
No to nieźle. Bierzesz koks, amfetaminę, metaamfetaminę?W KRAINIE TRAW pisze:"wściekłe" do granic wytrzymałości.
Przegłosowany, myślę, że eN miał na myśli siebie, nie Ciebie. Niepotrzebnie się unosisz.przeglosowany pisze:Nie czuję żebym miał "pokraczne" geny. Ani żeby trzeba mnie wyłączać ze sfery życia, jaką jest seks. Mam swoje zalety i wady, jak każdy. Nie uważam abym zasługiwał na chemiczną kastrację z powodu problemów psychicznych. Wiec to "bardzo dobrze" to sobie z łaski swojej wsadź tam, gdzie słońce nie dochodzi.
Mój post był odpowiedzią na pytanie zawarte w temacie. Dlatego, z łaski swojej, wsadź sobie w to samo miejsce swój "przegłosowanocentryczny" pogląd na świat.przeglosowany pisze:Nie czuję żebym miał "pokraczne" geny(...) Wiec to "bardzo dobrze" to sobie z łaski swojej wsadź tam, gdzie słońce nie dochodzi.
---nietprzeglosowany pisze:No to nieźle. Bierzesz koks, amfetaminę, metaamfetaminę?
"Wściekły" popęd kojarzy mi się tylko z tym...![]()
-eN_ pisze:Bardzo dobrze. Nie wszyscy ludzie powinni spółkować, bo to grozi przekazaniem swoich pokracznych genów.
-nieprawda,biorę, będzie jakieś 11 lat-prze różne,i jak pamiętam tylko dwa mi zaszkodziły na libido(Trilafon i Rispolept)a tak przy olanzapinie jak malowanyfizia pisze: jak kazdy neuroleptyk.