Dostałem pracę analityka internetowego.
Moderator: moderatorzy
Dostałem pracę analityka internetowego.
Praca polega na odnajdowywaniu informacji w google i wpisywania ich do arkusza Exel.Pracuję cztery i pół godziny dziennie a moja pensja wynosi 710 zł plus dodatek za użwanie komputera.Jest dużo ogłoszeń typu przyjmę analityka internetowego z orzeczeniem i wystarczy tylko wpisać do przeglądarki hasło analityk internetowy praca i już możemy się zgłaszać.Praca ma ten plus że odbywa się w domu.
Re: Dostałem pracę analityka internetowego.
To chyba fajna praca. Chciałam też zatrudnić się przy czymś podobnym ale okazało się że poszukują osób z pierwszą grupą niepełnosprawności, a ja mam drugą grupę. Ale dzięki za info, rozejrzę się jeszcze raz.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A dostałeś już forsęfotex pisze:Praca polega na odnajdowywaniu informacji w google i wpisywania ich do arkusza Exel.Pracuję cztery i pół godziny dziennie a moja pensja wynosi 710 zł plus dodatek za użwanie komputera.Jest dużo ogłoszeń typu przyjmę analityka internetowego z orzeczeniem i wystarczy tylko wpisać do przeglądarki hasło analityk internetowy praca i już możemy się zgłaszać.Praca ma ten plus że odbywa się w domu.

Oooo... to moze byc cos ciekawego, moze i ja sprobuje? ;p
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Wczoraj przyszła pocztą umowa.
fotex pisze:Wczoraj przyszła pocztą umowa.
To wydaje się że Ci zapłacą, fajna praca bo w domu i na kompie, mnie się też podoba ...
Jakich informacji ?.fotex pisze:Praca polega na odnajdowywaniu informacji w google i wpisywania ich do arkusza Exel.Pracuję cztery i pół godziny dziennie a moja pensja wynosi 710 zł plus dodatek za użwanie komputera.Jest dużo ogłoszeń typu przyjmę analityka internetowego z orzeczeniem i wystarczy tylko wpisać do przeglądarki hasło analityk internetowy praca i już możemy się zgłaszać.Praca ma ten plus że odbywa się w domu.
Moim zdaniem taka praca to bardzo dobry sposób dorobienia sobie do renty - praktycznie ponad drugie tyle, a odpadają dojazdy i stresy w miejscu pracy.
Dawno nie pracowałeś w markecie - tam można liczyć na znacznie niższe stawki.salydus pisze:Tylko zarobek marny, jakieś niecałe 9 zł za godzinę to chyba najniższa z możliwych godzinówka.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A w jakim to mieście ?salydus pisze:Dwa dni temu hydraulik w domu mojej siostry wymieniał jedną rurę
i założył nowy zawór. Zajęło mu to nieco ponad godzinę. Skasował
250 zł za robociznę, a siostra pod niebo skakała, bo inni za mniej jak
za 400 zł nie chcieli nawet zaglądać.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Tego to ja się domyślam.
Takie stawki to chyba tylko i wyłącznie w Warszawie
Takie stawki to chyba tylko i wyłącznie w Warszawie
A jak szybki komputer jest wymagany i ile musi on mieć RAM- u ??.fotex pisze:Praca polega na odnajdowywaniu informacji w google i wpisywania ich do arkusza Exel.Pracuję cztery i pół godziny dziennie a moja pensja wynosi 710 zł plus dodatek za użwanie komputera.Jest dużo ogłoszeń typu przyjmę analityka internetowego z orzeczeniem i wystarczy tylko wpisać do przeglądarki hasło analityk internetowy praca i już możemy się zgłaszać.Praca ma ten plus że odbywa się w domu.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Pewnie taki który obsługuje net
Na moje wyczucie to bardziej istotna jest szybkość łącza internetowego.
Powiedzmy... wykraczająca poza połączenie przez zwykły modem telefoniczny, czyli wdzwaniane/komutowane.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się w tej materii mylę.
Powiedzmy... wykraczająca poza połączenie przez zwykły modem telefoniczny, czyli wdzwaniane/komutowane.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się w tej materii mylę.
Komputer obsługujący przeglądarkę i pakiet biurowy może być nawet sprzed wielu lat, to jeszcze zależy od złożoności arkuszy, na których się pracuje, ale takie najprostsze to pamiętam że pisałem wiele lat temu na jakimś Pentium 100 z 256MB RAM. Jeśli pracuje się na czymś powyżej Windows XP to będzie za mało, a jeśli potrzeba przy przeglądaniu zasobów sieci oglądać materiały wideo w 1080p to też nie wystarczy. Jednak dla Windows Vista albo 7, przeglądarki bez oglądania wideo w HD, i prostych operacji w Excel'u, wystarczy dziś najprostszy komputer z 2GB RAM (to dla komfortu pracy systemu, może być również 1GB, bo RAM jest obecnie tani).
Czyli musiałbym wywalić XP- eka i zainstalować sobie Vistę albo 7- kę ??.
Nie, XP ma niższe wymagania i chyba jeszcze jest wspierany, więc po co?
To dobrze, mogę w poniedziałek wysłać CV.
Chyba określona jest tylko szybkość łącza do 1MB na coś tam.Ale nie jestem pewny.
Pewnie 1Mb/s, bo tak się zwykle określa.