monachium

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

monachium

Post autor: zbyszek »

polecam ten film.
osobom które chciałyby dowiedzieć się co to jest schizofrenia polecam zwrócić uwagę na scenę wyrzucenie papierosa z samochodu, lub na rozmowę telefoniczną z "ojcem"

zastanawiam się jak to możliwe, że człowiekowi logika patriotycznego obowiązku podpowiedzieć może coś takiego jak np. "wpadnij w amok", "zostań mordercą", lub podobne.
Gość1

Post autor: Gość1 »

:D Święte Słowa !
Gość1

Post autor: Gość1 »

A ja oglądałem w TV reportaż skierowany przeciwko osobie, zaszczutej przez psychiatrę, która w końcu popełniła morderstwo. Psychiatra chwaliła się jak to wielokrotnie kierowała sprawy przeciw człowiekowi do prokuratury i o ile dobrze pamietam do raz do sądu - a sąd sprawę oddalał. Nie rozumiem dlaczego jeśli sąd oddala pomówienia i urojenia psychiatry jako niezasadne to automatycznie psychiatra nie podlega pod paragraf. Facet, którego ta pomawiała miał w swoim środowisku już przechlapane. W końcu kogoś zamordował i pewnie - na pewno miał ku temu powody - ostatecznie jak wynikało choćby z tego co mówiła p.psychiatra rozleciało mu sie małżeństwo ... Zginął człowiek, drugiego pewnie zamkną na leczenie - a p.psychiatra będzie bezczelnie wywiadów udzielać :D :D :D
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Gościu1, pisz proszę w sprawie logowania w wątku
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?t=764
lub mailem na priva, bo nie wiem jak się z tobą porozumieć. Przepraszam, że dopisuję to do tego wątku, jednak nie mam innej możliwości kontaku z tobą, a na dotychczasowe próby nie odpowiedziałeś. Słusznie zwracają inni uwagę, żebyś się zalogował. Problem techniczny jest przy dobrej woli z pewnością do rozwiązania.

Proszę nie kontynować tego tematu tutaj lecz w podanym powyżej wątku topic=764
ODPOWIEDZ

Wróć do „filmy”