forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Nie mam tu na myśli żadnych "jazd" z psychozy, tylko Wasze oryginalne, zdrowe przemyślenia, coś twórczego i być moze wartościowego. Może to cos warte jest realizacji?
podzielcie się
AntonPawlowicz pisze:Na Ursynowie jest duzy sklep, widzialem!
Ale gdy złapię Cię deszcz, chcesz mieć je pod ręką, a nie lecieć do sklepu na drugi koniec miasta. Dlaczego w kioskach nie sprzedają parasolek? Przecież sprzedają np chusteczki i napoje.
Chcę się zająć handlem na allegro, oprócz tego za jakis czas chce rozkrecic firmę - coś związanego z realizacja czy produkcja muzyki - musze tylko zdobyc niezbedna wiedzę i umiejętności.
Ja w przyszlosci chcialabym otworzyc zlobek. W moim miescie mimo, ze jest duze i zamieszkuje je sporo mieszkancow brakuje zlobkow. Ludzie czekaja nawet rok na wolne miejsce dla dziecka, wiec mysle ze to dobry kierunek do zalozenia wlasnej dzialalnosci. Ale trzeba miec fundusze
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania