allegro pomoc
Moderator: moderatorzy
allegro pomoc
Czy może ktoś mi pomóc znaleźć na allegro nowy telefon dwa modele podaję bo gdzie patrze to jest używany z wymienioną odbudową a mi chodzi o nowy:
Nokia N73
Nokia 5310 Xpressmusic
z kartą pamięci i kablem usb, dziękuje za pomoc bo nie mogę znależć:(
Nokia N73
Nokia 5310 Xpressmusic
z kartą pamięci i kablem usb, dziękuje za pomoc bo nie mogę znależć:(
"Potrzebuję jeszcze kilku, aby było jak u Wilków, co zaciekle walczą takie małe z takim wielkim bykiem"
Re: allegro pomoc
Jeżeli chodzi o Nokię 5310, to to pierwsza aukcja, jaka mi się nawinęła http://allegro.pl/nokia-5310-red-pink-w ... 63070.html

- lea
- zaufany użytkownik
Witaj,
Nokii N73 już nie produkują więc nowej nie kupisz, wiem to bo sama jakiś czas temu chciałam kupić, a tą drugą nokię można jak najbardziej kupić na allegro, tylko uważaj od jakiego sprzedawcy kupujesz telefon.
Pozdrawiam
Nokii N73 już nie produkują więc nowej nie kupisz, wiem to bo sama jakiś czas temu chciałam kupić, a tą drugą nokię można jak najbardziej kupić na allegro, tylko uważaj od jakiego sprzedawcy kupujesz telefon.
Pozdrawiam
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
A jaki telefon polecacie, aby był prosty, miał aparat powiedzmy 2 Mpix, bateria długo trzymała, niezawodny, wytrzymały? poza aparatem innych bajerów nie musi mieć.
nokia 5130, nokia 2710
Bo strach to nic innego jak zdradziecka odmowa pomocy ze strony rozumowania
- lea
- zaufany użytkownik
Ja mam SE w800i ma dobry walkman, aparat z 2 MPx z autofocusem, tylko że jak nie potrzebujesz dobrego odtwarzacza mp3 to wystarczy kupić używanego SE k750i. Mi w moim SE w800i po 5 latach używania trzyma bateria 5 dni przy średnim używaniu, a jak wyślę tylko parę smsów dziennie to i tydzień potrafi wytrzymać. A tak ogólnie to popytaj na forum SE, tam ci na pewno pomogą
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Własnie, kolega polecał mi k750i, mówisz, ze jest dobry? ja własnie nie potrzebuje MP3, bo mam osobne, natomiast potrzebuję dość dobry aparat w nim.
.
Ostatnio zmieniony pt lut 07, 2014 12:09 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
A pytałaś w redakcji "Zwierciadła" i "Cosmopolitan"? Oni powinni mieć dostęp do archiwalnych numerów i może zechcą Ci sprzedać (lub wypożyczyć)?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.