Negatywy
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Negatywy
Jak radzicie sobue z negatywami schizofreni u mnie zaobserwowalem u mniebrak zajecia czym kolwiek .pustka. Brak kontynuowanie zajecia ak sie juz czyms zajme.brak zainteresieania grania na xboxie jazdy na rowerze niemoge obejrzec wiadomosci mysli samobojcze bol psychczny i emocjonalny .pomozcie
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Re: Negatywy
Ja jak miałem negatywy to robilem coś na sile i potem miałem z tego radość, ze udalo się dokonac postepu w takiej stagnacji. Takze polecam konstruktywne zajęcia cos co nie pójdzie na marne. Bo juz sama taka radosc to postep w leczeniu. Podniosla mi sie samoocena.
-
- bywalec
Musisz coś robić bo oskarżenie będzie ciebie że nic nie robisz nazwany będziesz leniem który nic nie robi.
I będzie jeszcze gorzej.
Dlatego ci co przesiadują w domach i nic nie robią mają jeszcze gorzej.
I będzie jeszcze gorzej.
Dlatego ci co przesiadują w domach i nic nie robią mają jeszcze gorzej.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ty masz Turkawka bardzo zajebiste róźne jazdy. Już trochę Cię znam i wierzę we wszystko. Życzę Ci dobrania odpowiednich leków, bo psychoterapią tak raz dwa trzy tego nie załatwisz. Psychoterapia to jest zadanie na później, po dobraniu leków. Powodzenia! 

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- piotrs
- zaufany użytkownik
to weż cos na depresje ssri i
do tego magnez bierz na poprawe samoopoczucia
i lekkie spacery są jak przekażnik do mózgu poprawiaja nastrój
no i solian jest antydepresyjny w malych dawkach
do tego magnez bierz na poprawe samoopoczucia
i lekkie spacery są jak przekażnik do mózgu poprawiaja nastrój
no i solian jest antydepresyjny w malych dawkach
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Dostałem teraz ssri juzc5vdzien biore czekan az sie wkreci.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- amigo
- zaufany użytkownik
Nie mam negatywnych. Dobrze funkcjonuje : mam hobby, cenie sobie spokoj, dobre towarzystwo, zajecia na oddziale dziennym. Oprocz tego, to znam moja chorobe.
Na negatywy polecam znelezienie sobie zajecia. Moze to byc np : czytanie ksiazek, granie w gierki, sudoku, krzyzowki, filmy, sport. Duzo tego. Na poczatku na pewno jest ciezko sie przelamac z marazmu, ale jak juz nabierzemy rytmu to bedzie sprawiac przyjemnosc.
Na negatywy polecam znelezienie sobie zajecia. Moze to byc np : czytanie ksiazek, granie w gierki, sudoku, krzyzowki, filmy, sport. Duzo tego. Na poczatku na pewno jest ciezko sie przelamac z marazmu, ale jak juz nabierzemy rytmu to bedzie sprawiac przyjemnosc.