Dlaczego według psychiatrów ludzie, którzy się leczą, mogą udawać kompletnego debila, i gadali, że to jest logiczne

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego według psychiatrów ludzie, którzy się leczą, mogą udawać kompletnego debila, i gadali, że to jest logiczne

Post autor: persino »

U mnie lekarze powiedzieli, że u mnie tak jest, ale z drugiej strony, według nich jestem jedynym wyjątkiem, a inni są według ich zdrowi, i dlatego według nich dysymuluję chorobę psychiczną, tzn. jak widać, że jestem zdrowy, to według nich to jest chorobą, tak lekarze udowodnili mi za pomocą leków na schizofrenię, i gadali, że to jest logiczne.

Jak myślicie, czy inni na wolności są również wyjątkami, nie tylko ja, według systemu psychiatrycznego?
Ostatnio zmieniony wt wrz 03, 2024 4:08 pm przez persino, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Re: Dlaczego według psychiatrów ludzie, którzy się leczą, mogą udawać kompletnego debila, i gadali, że to jest logiczne

Post autor: canngurro »

bledem moim zdaniem jest juz samo zalozenie ze ktos cos udaje. skad ono wynika, nad tym warto sie zastanowic.
a ok napisales wyzej
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”