Czy wezmiecie udział w wyborach 7 kwietnia ? ANKIETA
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
Czy wezmiecie udział w wyborach 7 kwietnia ? ANKIETA
Ja tak . Wróce tego dnia do Krakowa i zagłosuje .
Re: Czy wezmiecie udział w wyborach 7 kwietnia ? ANKIETA
Jak dadzą 4300zł socjalnej to zagłosuję na KO, jak nie dadzą to zagłosuję na PiS, a jak się wstrzymają z decyzją to nie idę na wybory.
Jak prezydent zablokuje to na KO, ponieważ prezydent jest PiSowski.
- aspagnito
- zaufany użytkownik
- Status: byk z zaświadczeniem o niekaralności, płeć księżycowa
A to są wybory lokalne, a na wyborach lokalnych bardziej się głosuje na ludzi, niż na partie i w wielu miejscach zdarzają się lokalne sojusze nawet PiS z KO. Ja jestem za Trzecią Drogą, bo to centrolewica, a wszyscy inni już porządzili i Kosiniak-Kamysz powinien być premierem... No ale zagłosuję na nowy układ u mnie, który stworzy człowiek nie uwikłany w tutejsze układy, trochę z zewnątrz, który sprawdził się w sąsiednich układach lokalnych. Jeszcze raz podkreślę - to głosowanie na ludzi, nie na partie.
Nikt nie musi mi podpisywać się pod socjalną, żebym zagłosował. To niepoważne podejście. Głosuje się w imię interesu ogółu, na przykład zgodnie z interesem Polski, czy interesem województwa, powiatu, albo gminy. Poglądy grają tu rolę drugorzędną, jeśli wiemy, że partia, którą do tej pory lubiliśmy będzie w następnej kadencji o wiele gorzej rządzić, niż dotychczas. Wtedy trzeba zagłosować, jak zawsze, w imię tego, co na przykład, dla Polski, najlepsze.
Nikt nie musi mi podpisywać się pod socjalną, żebym zagłosował. To niepoważne podejście. Głosuje się w imię interesu ogółu, na przykład zgodnie z interesem Polski, czy interesem województwa, powiatu, albo gminy. Poglądy grają tu rolę drugorzędną, jeśli wiemy, że partia, którą do tej pory lubiliśmy będzie w następnej kadencji o wiele gorzej rządzić, niż dotychczas. Wtedy trzeba zagłosować, jak zawsze, w imię tego, co na przykład, dla Polski, najlepsze.
„;”/. FLEHTI
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);
bln(tęczowo, ezoterycznie, kwieciście);