List otwarty do Rypsamy .

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

List otwarty do Rypsamy .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

Rypsamo z wielkim bólem serca przeczytałem że w czasie Twojego pobytu w Polsce spotkały Ciebie i Twoją rodzinę w szczególnosći Trigadesa przykrosci ze strony moich rodaków wynikające z faktu iż macie odcien skóry trochę ciemniejszy od naszego i na początku nie mówiliście po Polsku .
Chciałbym Ci jednak powiedzieć że błedem byłoby doszukiwanie się przyczyny takiego traktowania was w tak osłąwionej przez środowiska lewicowe ,, nietolerancji i ksenofobii '' Polskiej .
Istota problemu leży gdzie indziej .
Istotą problemu jest chamstwo występujące z przykroscią musze to przyznać również w moim kraju .
Ci ludzie którzy was szkalowali , gdybyście nie przyjechali do Polski , sprawali by przykrosci komuś innemu . Także Polakom .
Nieskromnie Ci wyznam iż ja sam na miarę moich skromnych mozlliwosci staram się tępić takie zjawiska jak chamstwo gdy tylko się na nie napotkam .
Najlepszym tego przykładem jest niejaki Jurek Sikora człowiek którego poznałem podczas pobytu w szpitalu psychiatrycznym .
Tak jak się często okazało w przypadku tego typu drobnych cwaniaczków buta jego minęła kiedy oberwał bo wtedy konfident sam siebie zaczął przedstawiać w roli ofiary i pobiegł gdzie tylko mógł na skargę .
Byłem świecie przekonany że ,, kwestie '' Jurka Sikory mam już za sobą ale jak pokazały wypadki ostatnich dni byłem w błedzie i za radą Julii muszę ją rozwiązać w sposób ,, ostateczny '' .
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: List otwarty do Rypsamy .

Post autor: Meduzola »

Drugi taki wpis, tylko w innym dziale: Nie potwierdzam użytkownika, bo nadaje on szyfrem na rzecz wrogich sił, więc to skojarzenie z mojej strony: Edmund Fetting, A jednak mi żal:
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”