Życzenia

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
TriumfalnaTurkawka
zaufany użytkownik

Życzenia

Post autor: TriumfalnaTurkawka »

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt i nowego roku. 2024r.
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Życzenia

Post autor: Dobro »

Dzięki

Wszystkiego dobrego starym i nowym bywalcom oraz podglądaczom forum, tego forum.
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Wzajemnie. Dla Was wszystkich tez.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Jeszcze świąt nie było, a już niektórzy mają sylwestra... Ogólnie w..rwia mnie mocno jakieś określanie, okresów, Jakichś działek :D Zycie kochani codzinnie jest takie same, udawanie ze są świata, ze nowy rok, że jakies podsumowania, jakieś założenia.. Wszystko to dobre dla dorołych dzieci ! Dzieci co bawią sie w udawanie dorosłego.. Kultura to jedno, ze są święta, Nowy rok, ze sie powie-wesołych świat, szcześliwego nowego roku. To jest takie Dzień Dobry, a życie jest ciągłąścią, niograniczone świętami, wydarzeniami, uroczystościami, obrządkami... W sumie mnie nie dziwi że odpowiedziały na ten post nasze forumowe dzieciaczki..ehhh...
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

Dziekuję i wzajemnie.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Obrazek
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Havana
zaufany użytkownik

Post autor: Havana »

Życzę Wam kochani wspaniałych, cudownych i superowych Świąt pełnych ciepła i pogody ducha 🤗😘🍻🌸
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

FreshEscape pisze: śr gru 20, 2023 5:15 pm Jeszcze świąt nie było, a już niektórzy mają sylwestra... Ogólnie w..rwia mnie mocno jakieś określanie, okresów, Jakichś działek :D Zycie kochani codzinnie jest takie same, udawanie ze są świata, ze nowy rok, że jakies podsumowania, jakieś założenia.. Wszystko to dobre dla dorołych dzieci ! Dzieci co bawią sie w udawanie dorosłego.. Kultura to jedno, ze są święta, Nowy rok, ze sie powie-wesołych świat, szcześliwego nowego roku. To jest takie Dzień Dobry, a życie jest ciągłąścią, niograniczone świętami, wydarzeniami, uroczystościami, obrządkami... W sumie mnie nie dziwi że odpowiedziały na ten post nasze forumowe dzieciaczki..ehhh...
To mówisz Ty czy flaszka?
rafka
zaufany użytkownik

Post autor: rafka »

Niech nadchodzące Święta Bożego Narodzenia przynoszą nam wszystkim tak bardzo potrzebne zdrowie,
nieustającą nadzieję, niegasnącą miłość, wiarę, która umacnia, radości ludzkiej życzliwości, przebaczenie, ciepła w sercu i w rodzinie.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Post autor: Buszra82 »

Catastrophique pisze: czw gru 21, 2023 12:50 pm
FreshEscape pisze: śr gru 20, 2023 5:15 pm Jeszcze świąt nie było, a już niektórzy mają sylwestra... Ogólnie w..rwia mnie mocno jakieś określanie, okresów, Jakichś działek :D Zycie kochani codzinnie jest takie same, udawanie ze są świata, ze nowy rok, że jakies podsumowania, jakieś założenia.. Wszystko to dobre dla dorołych dzieci ! Dzieci co bawią sie w udawanie dorosłego.. Kultura to jedno, ze są święta, Nowy rok, ze sie powie-wesołych świat, szcześliwego nowego roku. To jest takie Dzień Dobry, a życie jest ciągłąścią, niograniczone świętami, wydarzeniami, uroczystościami, obrządkami... W sumie mnie nie dziwi że odpowiedziały na ten post nasze forumowe dzieciaczki..ehhh...
Szanuję Twoje zdanie Catastrophique ale uważam, że FreshEscape napisał całkiem sensowny post, mi on się podoba pod kątem jakby nie patrząc etnologii i może poniekąd antropologii, a i trochę filozofii FreshEscape "przemycił" poza tym jesteśmy różni i mamy prawo do odmiennego zdania i nie ma się co przekomarzać kiedy idą Święta.. :)
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Dawanie ciepła i miłości innym odgrywa istotną rolę w rozwijaniu własnego poczucia wartości.

Dalajlama XIV
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Krajobraz zimowy
Autor: KRZYSZTOF KAMIL BACZYŃSKI
Noc. Para bu­cha z py­sków srebr­nych koni.
Przed karcz­mą za­pa­lo­no. Dzwon­ki gwiazd
są z da­le­ka, a drze­wa jak kro­ki po­go­ni.
Mi­ja­my basz­ty ostów jak ostro­kół miast
rzeź­bio­ny w go­tyk śnie­gu, śnieg pa­da­jąc dzwo­ni,
to­pią się gwiaz­dy w nie­roz­waż­ny czas.
A nie­bo, co po­dob­ne do bia­łej ja­bło­ni
roz­kwi­ta­ją­cej, z wol­na ci­che pió­ro roni
w misę zie­mi dy­mią­cą od krwi i po­żo­gi.
Jest to pió­ro aniel­skie za­po­mnia­ne w śnie,
któ­re upu­ścił Bóg, gdy spał. Gdy pa­dło w ogień,
po­czy­na rzeź­bę w nim. Jak w skrze­płą krew
za­nu­rza się; jest dłu­tem w so­bie, któ­re z trwo­gi -
przed na­szy­mi ocza­mi wzbi­ja ci­chym kłem
zam­ki do­nieb­ne, któ­rym świa­tło pro­giem,
a każ­dy ka­mień jest ży­ją­cy Bo­giem.
Noc. Para bu­cha. Ko­nie w biel po­nio­sły,
ro­sną gła­zy przej­rzy­ste ukła­da­jąc kształt,
każ­dy kształt w bry­łę zam­ków, co jak drze­wa ro­snąc
są lżej­sze od ob­ło­ków i cięż­sze od skał,
i w nich za­my­ka z wol­na za po­sta­cią po­stać,
aż tyl­ko ry­bak sty­gnąc w nich bez ru­chu zo­stał,
sły­chać tyl­ko bi­ją­cy po chmu­rach plusk wio­sła
i wte­dy Bóg się bu­dzi, co uśpio­ny trwał,
kła­dzie pro­mień na liry i mil­cze­niem gra. źródło: https://poezja.org/wz/Krzysztof_Kamil_B ... raz_zimowy

Wszystkiego Dobrego Kochani :)
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Buszra82 pisze: czw gru 21, 2023 4:26 pm
Szanuję Twoje zdanie Catastrophique ale uważam, że FreshEscape napisał całkiem sensowny post, mi on się podoba pod kątem jakby nie patrząc etnologii i może poniekąd antropologii, a i trochę filozofii FreshEscape "przemycił" poza tym jesteśmy różni i mamy prawo do odmiennego zdania i nie ma się co przekomarzać kiedy idą Święta.. :)
Och, bo jestem przyzwyczajony do jego pijackiego bełkotu, którym dosyc czesto nas raczy. Teraz tez nic sensownego raczej nie napisał, a juz na pewno nie odkrywczego.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Niby dla ciebie, narcystycznego dzieciaczka nie odkrywczego. A jednak odpowadasz na życzenia, jednoczęsnie chłostając każdego na forum od lat. W sumie nikt nie tylko by ci życzeń nie złozył, a nawet nie chciał słyszeć twojej odpowiedzi. A jednak traktujesz takie słowa, jak skierowane do ciebie. mama to zamiast klapiska wtyłek, chyba cie po główce głaskała.. Taaak głupiutki catastroficzek...ale mały, to dobry :D Ale mały już nie jesteś i nikt cie tolerował jak mama nie będzie !!! I pochodził do ciebie jak do maleństwa, że co zrobi to WSPANIAŁE, nawet jak sie zesra i obryzga wszystkich na około !!!!
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Doprawdy, głębokie. XD
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

FreshEscape pisze: czw gru 21, 2023 9:03 pm Niby dla ciebie, narcystycznego dzieciaczka nie odkrywczego. A jednak odpowadasz na życzenia, jednoczęsnie chłostając każdego na forum od lat. W sumie nikt nie tylko by ci życzeń nie złozył, a nawet nie chciał słyszeć twojej odpowiedzi. A jednak traktujesz takie słowa, jak skierowane do ciebie. mama to zamiast klapiska wtyłek, chyba cie po główce głaskała.. Taaak głupiutki catastroficzek...ale mały, to dobry :D Ale mały już nie jesteś i nikt cie tolerował jak mama nie będzie !!! I pochodził do ciebie jak do maleństwa, że co zrobi to WSPANIAŁE, nawet jak sie zesra i obryzga wszystkich na około !!!!
Buszra, chylę czoła, wysoki poziom postów to rzeczywiście znamienna cecha Fresha xD.
I to urocze przekonanie, ze ma na cokolwiek i kogokolwiek wpływ ;).
Awatar użytkownika
klucz żurawi
zaufany użytkownik

Post autor: klucz żurawi »

Ech catasrophy. Sam uważasz że masz na nas wpływ. Bo jeśli tak nie uważasz i mieszasz nas z błotem z czystej satysfakcji, to niezły z ciebie charakterek.
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

niniejszym odwołuję nadchodzące 'święto'

tak mi dopomusz buh !
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

Catastrophique pisze: czw gru 21, 2023 7:54 pm
Buszra82 pisze: czw gru 21, 2023 4:26 pm
Och, bo jestem przyzwyczajony do jego pijackiego bełkotu, którym dosyc czesto nas raczy. Teraz tez nic sensownego raczej nie napisał, a juz na pewno nie odkrywczego.
Catastrophique zauważ, że to Forum Schizoferenia - użytkownicy, którzy tutaj przychodzą z określoną jednostką chorobową, nie wszyscy są w pełnej remisji, niektórzy jej nie maja lub wykazują większe lub mniejsze objawy chorobowe, co nie oznacza, że należy powyższe ataki słowne akceptować ale uważam także, że powinniśmy się starać szanować się wzajemnie i starać się zrozumieć swoją odmienność o której pisałam powyżej.

W swoim imieniu Catastrophique przepraszam za dosadność FreshEscape natomiast zauważ, że słowami "To mówisz Ty czy flaszka?" podsyciłeś ogień i być może wpłynęło to na jego późniejsze zdenerwowanie..i był to swoisty czynnik zapalny (impuls)
Awatar użytkownika
Buszra82
moderator
moderator

FreshEscape pisze: czw gru 21, 2023 9:03 pm Niby dla ciebie, narcystycznego dzieciaczka nie odkrywczego. A jednak odpowadasz na życzenia, jednoczęsnie chłostając każdego na forum od lat. W sumie nikt nie tylko by ci życzeń nie złozył, a nawet nie chciał słyszeć twojej odpowiedzi. A jednak traktujesz takie słowa, jak skierowane do ciebie. mama to zamiast klapiska wtyłek, chyba cie po główce głaskała.. Taaak głupiutki catastroficzek...ale mały, to dobry :D Ale mały już nie jesteś i nikt cie tolerował jak mama nie będzie !!! I pochodził do ciebie jak do maleństwa, że co zrobi to WSPANIAŁE, nawet jak sie zesra i obryzga wszystkich na około !!!!
Rozumiem Twoją flustrację i zdenerwowanie ale na początku uprzejmie proszę jako moderator o małą dozę empatii i zrozumienia dla Innych, dziękuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „życzenia i pozdrowienia”