Przeszkadzajki

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Przeszkadzajki

Post autor: miś wesołek »

Mam taki objaw. Nazywam go "przeszkadzajki" Głosami bym tego nie nazwał, ale może właśnie to są "głosy"?

Wygląda to tak. W towarzystwie innych osób nachodzą mnie takie agresywne myśli dotyczące innych tudzież mnie samego. Myśli są obraźliwe dla innych i czuję, wiem, że są widoczne w mojej mimice i zachowaniu. Pojawiają się te myśli i nie wiem jak spojrzeć innemu człowiekowi w oczy, nie mam o czym gadać, panikuję.

Im bardziej ważna to osoba, od której zależy mój los i spokój, tym przeszkadajek jest więcej. Przypomina to rzucanie kłód pod nogi sobie samemu.

Z innymi objawami sobie radzę doskonale, ale tego objawu nie potrafię "wyplenić". Biorę olanzapinę w dawce 40 mg, ale myślę czy nie zacząć przyjmować kolejnego leku... Może solian, bo po dodatkowym Abilify czułem się źle, w dodatku lek ów bardzo źle wpłynął na moje stawy/kręgi czy coś tam i zacząłem odczuwać straszne bóle związane z osteochondrozą, którą mi stwierdzono.

Co myślicie? Co to jest i jak z tym walczyć?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

Re: Przeszkadzajki

Lekarz, u którego dzisiaj byłem, orzekł, że to odsłonięcie myśli.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Chwast
zaufany użytkownik
Status: Mój kotunio filemon

Post autor: Chwast »

No jak takie olanza nie leczy to chuba nic? A xanax pomaga albo alko?
blablabla
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

Chwast pisze: pt kwie 14, 2023 10:33 pm No jak takie olanza nie leczy to chuba nic? A xanax pomaga albo alko?
Pomagajo

Lekarz niestety nie chciał wypisać mi alprazolamu... :evil:
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”