Katastrof jedzie do Norwegii
Moderator: moderatorzy
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Katastrof jedzie do Norwegii
Czy Katafon powinien odbyć taki wyjazd?
Czy warto założyć zbiórkę na tak szczytny cel?
Co jak na miejscu nic nie zrozumie z terapii gdyż nie zna tamtejszego języka to i tak będą tego pozytywne efekty?
Może mimo wszystko powinien jechać gdyż może mu to pomóc choćby terapia chłodem? (Dawniej ludzi chorych psychicznie zmrażano lodem).
Czy odwiedzenie fiordów nie wywarłoby na niego bardzo korzystne wpływ odnośnie psychiki? (Kuracja pięknem przyrody).
Czy zaprzestałby wtedy mowy nienawiści na evot?
Czy powinien nieść do Norwegii nowinę evot? (Jako jedyna słuszna w jego rozumieniu).
Czy dasz od siebie pisiont groszy na taki szczytny cel?
*Te wszystkie pytanie i więcej przedstawiam do waszego państwa rozważenia czcigodni Evotowicze. Pamiętajcie, że los norweskiego wyjazdu jak i całej zbiórki leży w waszej gestii i waszych rękach. Dobrze je umyjcie oraz policzcie do 10 zanim podejmiecie ostateczną decyzję.
Pamiętajcie proszę, że dobro zawsze wraca i popłaca.
**Chyba że początkowo niech wyuczy się języka norweskiego i dopiero pojedzie w przyszłym roku.
Czy warto założyć zbiórkę na tak szczytny cel?
Co jak na miejscu nic nie zrozumie z terapii gdyż nie zna tamtejszego języka to i tak będą tego pozytywne efekty?
Może mimo wszystko powinien jechać gdyż może mu to pomóc choćby terapia chłodem? (Dawniej ludzi chorych psychicznie zmrażano lodem).
Czy odwiedzenie fiordów nie wywarłoby na niego bardzo korzystne wpływ odnośnie psychiki? (Kuracja pięknem przyrody).
Czy zaprzestałby wtedy mowy nienawiści na evot?
Czy powinien nieść do Norwegii nowinę evot? (Jako jedyna słuszna w jego rozumieniu).
Czy dasz od siebie pisiont groszy na taki szczytny cel?
*Te wszystkie pytanie i więcej przedstawiam do waszego państwa rozważenia czcigodni Evotowicze. Pamiętajcie, że los norweskiego wyjazdu jak i całej zbiórki leży w waszej gestii i waszych rękach. Dobrze je umyjcie oraz policzcie do 10 zanim podejmiecie ostateczną decyzję.
Pamiętajcie proszę, że dobro zawsze wraca i popłaca.
**Chyba że początkowo niech wyuczy się języka norweskiego i dopiero pojedzie w przyszłym roku.
Re: Katastrof jedzie do Norwegii
On się nic nie nauczy żadnego języka . Ja bardzo lubię Norwegię byłem tam i nie chciałbym żeby katastrofa jako Polak tam jechał. Obawiam się ze z jego agresją i zaburzeniami żaden Norweg sobie nie poradzi Norwedzy są teraz wyciszeni nie to co dawni wikingowie Tak leczenie chłodem by katastrofie pewnie pomogło ale musieliby go tak trzymać żeby zsiniał przywiązanego do drzewa.
Zreszta mogliby mu poluzować leki a to uwolniłoby demony. W tym ducha Adolfiniego Maccaroni zmarłego tragicznie o godzinie 00 w sylwestra.
A zupełnie serio on by ich wykończył do niego można mówić jak do ściany Jedyny argument jaki do niego przemawia to haloperidol a w Norwegii mogą już tego nie mieć. Żaden z nowoczesnych leków nie wytłumi katastrofy. Zastanawiam się tylko nad klozapina w dawce maksymalnej 900.
Zreszta mogliby mu poluzować leki a to uwolniłoby demony. W tym ducha Adolfiniego Maccaroni zmarłego tragicznie o godzinie 00 w sylwestra.
A zupełnie serio on by ich wykończył do niego można mówić jak do ściany Jedyny argument jaki do niego przemawia to haloperidol a w Norwegii mogą już tego nie mieć. Żaden z nowoczesnych leków nie wytłumi katastrofy. Zastanawiam się tylko nad klozapina w dawce maksymalnej 900.
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2023 12:06 am przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
A co jak zacząłby mowę nienawiści w Norwegii?
Czemu ludzie chcą uczyć katastrofę języka norweskiego potem przyniesie nam wstyd za granicą.
- Catastrophique
- bywalec
Doceniam Twoje starania, Amannn, ale możesz sobie "pokrzyczeć" na mnie tylko na Evocie i, tak jak pisałem wcześniej, wiesz ile mnie to obchodzi. Klawiaturowy wojowniku
.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Po co się wypowiadasz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Lecz lepiej swoje psychozy a nie opowiadaj nam o nich
Jak chce repezentowac polski narod to niech pamieta o sandalach i bialych skarpetkach
- Catastrophique
- bywalec
Jeszcze flaszka, worek cebuli i Passat TDI. Imienia zmieniać nie muszę
.

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Ej, ale do Norwegii to bym naprawde chetnie pojechal. Moja ulubiona sopranistka, Sissel Kyrkjebo, pochodzi z tego wlasnie kraju.
Tik tak tik tak

Ja już pisałem nie wyrażam zgody na twoj wyjazd.
- Catastrophique
- bywalec
Ja się z pewnością Ciebie będę słuchał, mój Ty autorytecie
.
W ubiegłym roku byłem z przyjaciółmi w Niemczech na Love Parade, w tym roku chcieliśmy jechać do Francji lub USA, ale Norwegię w sumie też moglibyśmy wziąć pod uwagę.

W ubiegłym roku byłem z przyjaciółmi w Niemczech na Love Parade, w tym roku chcieliśmy jechać do Francji lub USA, ale Norwegię w sumie też moglibyśmy wziąć pod uwagę.
Tik tak tik tak

Norwegia to piękny kraj! Te fiordy, ta przyroda, koło podbiegunowe!!!
Na pewno warto tam jechać, tylko że niestety drogo. No i język mega trudny...
Na pewno warto tam jechać, tylko że niestety drogo. No i język mega trudny...
- Catastrophique
- bywalec
Tak, to prawda. Co do języka to na pewno da się tam dogadać po angielsku, jako turysta.
Mi jednak najbardziej przeszkadza, że jest tam bardzo zimno. Co prawda będziemy jechać latem jeśli już, ale tak czy siak temperatury będą tam wyraźnie niższe niż u nas.
Mi jednak najbardziej przeszkadza, że jest tam bardzo zimno. Co prawda będziemy jechać latem jeśli już, ale tak czy siak temperatury będą tam wyraźnie niższe niż u nas.
Tik tak tik tak

Ale nie zapominaj ze Katastrofa będzie tam w szpitalu psychiatrycznym najprawdopodobniej na ostrym oddziale. Jak mu tylko poluzują trochę leki to prognozuje ze dostanie szajby. Tak wystarczy mu tam język angielski który on średnio umie najwyżej będzie dogadywał się na migi. Moim zdaniem skończy w pasach.
Ostatnio zmieniony czw lut 02, 2023 9:52 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Wg mnie Katastroficzny nie ma żadnej psychozy tylko jest m.in. samochwałą w wersji max. Na to wystarczyłaby mu psychoterapia u psychologa w Polsce...
Ma psychozę nawet teraz Te energie które go dopadają to psychoza . Nadmierna pewność siebie o której pisał ze ja ma to też psychoza Do tego dochodzi szereg urojeń. Psychoterapia tak ale na niego trzeba większej liczby psychoterapeutów niż jeden . Do niego można mówić jak do ściany Ile ja i inni jak Cezary się napracowaliśmy na forum żeby go naprostować I co ? Dało to coś?
to niech jedzie XD, albo i nie 

- Kiciuś_XXL
- moderator
Norwegia piękny kraj sam bym pojechał. Jest tam drogo, zimno, ale można bez problemu dogadać się po angielsku
Niestety jest to kraj gdzie jest więcej depresji niż w innych krajach.
Niestety jest to kraj gdzie jest więcej depresji niż w innych krajach.
- Catastrophique
- bywalec
Ooo, ja jestem przeciwieństwem depresji, więc będę tam mógł pomóc w tym temacie
.

Tik tak tik tak

Tak katastrofa ty masz aktywna psychozę to przeciwieństwo depresji w chorobie dwubiegunowej Przypuszczam ze tak cię też diagnozowali.