EURO ;)

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

EURO ;)

Post autor: _ragazza »

Ktoś ma zamiar oglądać? :D
Jacyś faworyci, predysponowane drużyny, kandydat na króla strzelców?

A może male expo w managera ? :) Ja się chyba pobawię jak będę mieć moment...
adammat1990
zaufany użytkownik

Post autor: adammat1990 »

No ja będę ogłądał. Już oglądałem dwa dwa wczorajsze mecze, a dziś najpierw patrzę co robi konkurencja, a potem jak nasi dokopią Niemiaszkom!
Król strzelców: Ebi(to jest możliwe!)
"Oddech weż, już najgorsze jest za Tobą
W końcu gdzieś, bedzie lepiej, daje słowo
nie bój sie uwierz w siebie masz juz wszystko
poczuj więc , ze przed Tobą cała przyszłość
przecież wiesz "
Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

Ja też zdecydowanie będę oglądać wszystkie, bo to coś niesamowitego, przynajmnoiej jak dla mnie 8)

A czy ja wiem, czy tak dokopiemy?:P Milo by było, ale realnie patrząc mamy gorszy zespol... Wg la Gazzetta dello Sport nawet nie wyjdziemy z grupy. Co nie zmienia faktu, ze super byloby popatrzyc jak wygrywamy wlasnie z nimi :) W Sumie na tym etapie nie ma juz slabych druyn, a taka impreza to z pewnoscia wybitna mobilizacja i jak to w pilce- kazdy wynik mozliwy :)

Co do krola strzelcow to ja mam innego kandydata :p
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Pewna polska gazeta poprosila trenera polskiej reprezentacji o glowy Niemcw. Mozna wyobrazic sobie jak sa takie slowa odbierane w Niemczech.
Nie wszyscy wiedza jednak, ze "Dziennik" , bo o niego tu chodzi, zalozony zostal jako przesiebiorstwo - corka niemieckiego brukowca Bild-Zeitung. Dla pelnosci obazu dodac nalezy, ze Bild-Zeitung ma w Niemczech naklad rzedu czterech milionow, w w Polsce jako "dziennik" najwyzej kilkaset tysiecy. Latwo domyslic sie wiec, ze trzeba byo "tu" napisac, zeby "tam" zarobic na ludzkiej ekscytacji sensacja.
adammat1990
zaufany użytkownik

Post autor: adammat1990 »

Też to zauważyłem ale to zrobił Super Express wg. mnie. W każdym razie to śmierdzi robotą Niemiaszków. A dziś z Chorwacja walczymy do końca!
"Oddech weż, już najgorsze jest za Tobą
W końcu gdzieś, bedzie lepiej, daje słowo
nie bój sie uwierz w siebie masz juz wszystko
poczuj więc , ze przed Tobą cała przyszłość
przecież wiesz "
Awatar użytkownika
_ragazza
zaufany użytkownik

Mnie osobiście strasznie irytuje to, że teraz jak już Polska odpadła, to się rozpoczynają wielkie analizy, że dlaczego i szukanie winnego. A przecież chyba wypadałoby sie najpierw zastanowić jakimi dysponujemy zawodnikami ... Nasza drużyna może i ma przebłyski i potrafi, jak z Portugalią, którą wszyscy wypominaja, ale nie umie grać cały czas na dobrym, stabilnym poziomie. TRzeba sobie przyznać, że poziom gry jest dość średni i szanse na awans, czy coś więcej były małe. Oczywiście, trzeba wierzyć w swoją drużynę itp itd, ale po porażce wypominanie zawodnikowi, że dlaczego się nie starał (wczoraj bodajże Kołtoń Krzynówkowi) to już jest profanacja! Wydaje mi się, że nie ma opcji, żeby odmówić któremukolwiek z nich ambicji, po prostu nie są na takim poziomie jak Luka Toni, Rafael van der Vaart, czy David Villa...

A swoją drogą ciekawe, czy Holandia pozwoli dziś Włochom czy Francuzom zagrać dalej... ;)
Awatar użytkownika
Bezpieczny
zaufany użytkownik

Post autor: Bezpieczny »

Ale chodzi o EURO 2012? Ciekawe czy stadiony zdążą zbudować, bo nie wierze żeby w tym kraju powstały porządne drogi, nie tylko do 2012, ale w ogóle.
Nasz prezydent ? NIE mój!
http://www.bronislawkomorowski.info.pl/
http://www.bronislawkomorowski.tk/

Cudak Tusk i jego cudy: http://www.tuskwatch.pl/ <- rewelacyjna strona.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”