Jak Ci minął dzień-Co robiłeś:-)??

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Jak Ci minął dzień-Co robiłeś:-)??

Post autor: Spokojny80 »

Byłem dzisiaj w pracy.
Zrobiłem normę kroków 10 tys.-173 dzień passy:-)
Zamówiłem leki w aptece z kodu na smsa.
To by było na tyle,teraz siędzę na necie,słucham radia i piję herbatę.
Michal
Chad
bywalec

Re: Jak Ci minął dzień-Co robiłeś:-)??

Post autor: Chad »

I to wszystko ...sam , czyz nie tak?
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik

Dzień na plusie.Przepracowałem go,dużo pochodziłem.Zrobiłem zakupy,zjadłem obiad,umyłem naczynia,a teraz siedzę sobie na forum i popijam kawę. 8)
Michal
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik

Pozytywny dzień.Przepracowałem dniuwkę.Zrobiłem normę kroków ,nawet ponad to bo 14000.Popijam sobie teraz kawę i siedzę na forum.
Michal
Damian77777
zaufany użytkownik

Post autor: Damian77777 »

Ja mam teraz takie bardzo spokojne fajne zycie fakt ze nie mam znajomych odcielem sie od rodziny ale mam swoje pasje i zainteresowania wiec nie jest mi smutno a zawsze marzylem zeby zyc tak jak teraz zyje codziennie dlugi dwugodzinny spacer albo jazda rowerem,rano kawka i czytanie wiadomosci ze swiata troche pocwicze w pokoju potem obiadek i ogladam film druga kawka prysznic potem ogladam mecz w sobote ogladam boks to jest naprawde fajny zywot tyle ze oczywiscie musi byc rodzina bo inaczej to co ze mna bedzie ???DPS albo bezdomność
iostream
bywalec

Post autor: iostream »

Damian77777 pisze: czw kwie 21, 2022 6:30 pm Ja mam teraz takie bardzo spokojne fajne zycie fakt ze nie mam znajomych odcielem sie od rodziny ale mam swoje pasje i zainteresowania wiec nie jest mi smutno a zawsze marzylem zeby zyc tak jak teraz zyje codziennie dlugi dwugodzinny spacer albo jazda rowerem,rano kawka i czytanie wiadomosci ze swiata troche pocwicze w pokoju potem obiadek i ogladam film druga kawka prysznic potem ogladam mecz w sobote ogladam boks to jest naprawde fajny zywot tyle ze oczywiscie musi byc rodzina bo inaczej to co ze mna bedzie ???DPS albo bezdomność
no właśnie. ja wstaje od razu po przebudzeniu. najczęściej nie sypiam. moim największym problemem jest myślenie wewnętrzne. chciałbym słyszeć swoje myśli. i to wynika z tego że za mało rozmawiam i kontaktuje się face to face z innymi. Nie chce mieć znajomi. To żenujące piwo i orzeszki. Każdy wie że to tylko przykrykwa pod DANCING.

dlatego ja imprezą podziękuje.

uczyłbym się ze styera albo boyda. ale ja już sam odkrywam np. makro pierwiastki albo hipo komórki.
wyrazy falling up i iostream są redagowane przez administracje.
Awatar użytkownika
Yellow9
zaufany użytkownik

Post autor: Yellow9 »

Byłam w galerii handlowej i kupiłam kilka rzeczy
Życie jest piękne

Tylko akurat nie moje
einsam
zaufany użytkownik

Post autor: einsam »

Rano po chleb do wiejskiego sporzywczaka. Potem do Rossmana po najtańsze mydło i pastę do zębów. Jak sie żyje z renty socjalnej to trzeba kupować najtańsze rzeczy. Potem wróciłem do domu i ugotowałem kurom na butli ziemniaki. i dałem im żryć. Będą nosić jajka, a ja nie będę kupował w sklepie, pochodzących z ferm kurzych tylko z mojej stajenki. Potem objad. No i wolne. Teraz pisze na tym forum. jestem z siebie zdowolony. Fajny dzień.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Byłem na oddziale dziennym. Zjadłem obiad, uciąlem drzemke, po czytałem newsy i słuchałem radia. Zjadłem 2 🌭🌭
Nie długo spac.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”