A ja mam wszystko w doopie mnie się kwit zgadza IV RP to jest moja władza
Rozdawnictwo socjalne górę bierze i pierdziele nad to się wysilać jedno chciałbym Wiedzieć
Prawdy szukam
Wiem za to doskonale żeby tłuszcza cicho była trzeba rzucić socjal teraz mamy wodza
Nie staje po stronie lewakow ani prawakow bo to dwie dewiacje przeciwleglych biegonow
Piepsze nie wyrywam się z tłumu jestem autsiderem jak przystało na schizofrenika chciałbym tylko moc się orientować gdzie leży przyczyna mam swój mały świat rodzina przyjaciele a wspólnota jedynie gdy trzeba przed Ruskim stanąć albo przed Niemcem chociaż dokładnie wiem że tak nie będzie Nie interesuje mnie w która stronę się to potoczy oddaje dzieje kraju świata Bogu i modlę się jedynie za ten Boży świat który wymknie się spod kontroli moznym tego świata i nie jest sterowalny jak tu ktoś mądrze napisał wszystko w gruzach legnie do Leona XIII przyszło widzenie jak diabeł z Jezusem rozmawia wybrał dla siebie wiek XX więc sami wiecie zły czkawka konwulsyjna teraz się krztusi zaraz się udusi i być może będzie tysiacletni spokój od niego
A ja powiem wreszcie ulga szatan w piekle znaczy swoim ksiestwie
Leona XIII wizja
Moderator: moderatorzy
Leona XIII wizja
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2021 3:13 pm przez piotr 84, łącznie zmieniany 6 razy.
Re: Leona XIII wizja
A jak byłem mały w latach 90 modne bylo
-podworkowy satanizm, gangsterstwo
Minęło zło zawsze tylko na chwilę człowiek przez siebie zwichniety z pomocą diabła ale zawsze się przechyli w stronę szczęścia tego prawdziwego od Boga w Trójcy Jedynego
-podworkowy satanizm, gangsterstwo
Minęło zło zawsze tylko na chwilę człowiek przez siebie zwichniety z pomocą diabła ale zawsze się przechyli w stronę szczęścia tego prawdziwego od Boga w Trójcy Jedynego
Ostatnio zmieniony czw kwie 15, 2021 1:04 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 1 raz.