Facebook stosuje bodźce podprogowe na smartfonach
Moderator: moderatorzy
Facebook stosuje bodźce podprogowe na smartfonach
Tym jest właśnie przewijanie tablicy na Facebooku, oficjalnie jest zakaz bodźców podprogowych a w praktyce są wprowadzone pośrednio i ludzie nawet nie zauważyli że są.
E ?= m + (*c²)
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Facebook stosuje bodźce podprogowe na smartfonach
I co to robi
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Wpływa na osobę poprzez jej podświadomość, Facebook stosuje np. kanapkę śmierci, taki konstrukt literacki który prezentuje na zmianę dobre i złe informacje, jest użyta np. w Biblii a widać po ludziach jak to na nich działa nawet nie wiedząc o konstrukcji.
E ?= m + (*c²)
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Ja mam wylane na to co mi facebook proponuje. Zresztą ja ogólnie mam wylane na reklamy. I różnego typu marne treści.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Za stary już jestem na Internet. Mechanizmy uzależniające. Nie wszyscy są na nie podatni.
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!