Kurt Cobain
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Kurt Cobain
Moim zdaniem zabiła go jego ,,żona,, courtney Love , w piekle będą mięć zabawe
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Kurt Cobain
nie , ale poczytałem troche . To że był uzależniony nieznaczy że chciał się zabić śledztwo taki kierunek obrało że on brał , on miał miliony itd dorobił się po co miałby się zabijać .Na 100 % ona go zabiła
- Słonecznik1
- bywalec
poczytaj sobie troche . Tam w Ameryce za tą kase co mu ukradła popatrzyliby po kontntach albo jak nagle ktoś się pobudował niewiadomo jak i wiadomo o co chodzi
- Słonecznik1
- bywalec
poczytaj sobie troche . Tam w Ameryce za tą kase co mu ukradła popatrzyliby po kontntach albo jak nagle ktoś się pobudował niewiadomo jak i wiadomo o co chodzihttps://www.youtube.com/watch?v=9IS8nwmT9F0
- Słonecznik1
- bywalec
teraz Policje akurat lubie i ten rząd
- Słonecznik1
- bywalec
- Słonecznik1
- bywalec
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Na zbuntowanej młodzieży on zarabiał, a wytwórnia razem z MTV na nim.
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!

Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
Z tego co słyszałem, to zabił się, żeby jego córka nie musiała oglądać go w takim stanie, uzależnionego od heroiny i umierającego, ale może to fantazja dziennikarzy.
Po prostu organizm zginął od tej substancji.
"Terapia w wieku 4 lat
Kurt Cobain popełnił samobójstwo, gdy jego córka miała dwa lata. Frances dowiedziała się o okolicznościach jego śmierci, gdy miała pięć lat. – Na rok przed tym, jak moja matka powiedziała mi, że mój tata się zabił, wysłała mnie na terapię, żeby mnie na to przygotować – wyznała, dodając, że wczesne rozpoczęcie terapii było dla niej przełomowe i bardzo pomogło jej w późniejszym życiu".
https://www.wprost.pl/prime-time/101897 ... 4-lat.html
A reszta to wiadome przejścia, sugestie i dramaty w relacjach z najbliższymi.
Po prostu organizm zginął od tej substancji.
"Terapia w wieku 4 lat
Kurt Cobain popełnił samobójstwo, gdy jego córka miała dwa lata. Frances dowiedziała się o okolicznościach jego śmierci, gdy miała pięć lat. – Na rok przed tym, jak moja matka powiedziała mi, że mój tata się zabił, wysłała mnie na terapię, żeby mnie na to przygotować – wyznała, dodając, że wczesne rozpoczęcie terapii było dla niej przełomowe i bardzo pomogło jej w późniejszym życiu".
https://www.wprost.pl/prime-time/101897 ... 4-lat.html
A reszta to wiadome przejścia, sugestie i dramaty w relacjach z najbliższymi.
- Sportowiec
- bywalec
- Status: Student
Ludzi napłodziło się za dużo, a raperzy teksty biorą z internetu - masowa kultura od plebsu i dla plebsu! YouTube to też shit! Jestem stwórcą wszystkich bogów oraz wszechświata!
ZUS to hajs! Bølmo und Northampton and Torquay są znane!