pokłon i służba.
Moderator: moderatorzy
pokłon i służba.
Witam ja z innej beczki.Zauważyliście że te reklamy na google i na youtubie są robione w ten sposób żeby kłaniać się komputerowi?np.włączasz sobie filmik albo muzykę i wyskakuje reklama,której nie da się obejść.Musisz wrócić z kuchni i czekać na możliwość wyłączenia.Pochylasz się nad biurko i tak w kółko.Tracisz czas,krzywisz kręgosłup,trzy wyłączasz to gdy nie chcesz sie denerwować.Ma to swoje plusy wtedy gdy oglądasz jakieś badziewie.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Re: pokłon i służba.
Tylko przez 5 sekund, potem da się pominąć
Cały problem z internetem nie polega na tym że wirtualna rzeczywistość zabiera nam czas.Problem leży gdzie indziej.Tym kto tym wszystkim zarządza.Aktualnie można się doczepić i pozwalać im na wsxystko..Byleby nas nie odłączyli od źródełka.Sytuacja ma się tak samo jak w życiu realnym.Idziesz na dyskotekę i masz większy wybór.Czy to ułatwia wybór?No nie zachodzi odwrotne zjawisko, im więcej tym trudniej.Szatan do tego właśnie zmierza żeby pozbawić nas nadzieji,przez to że mamy ograniczoną pojemność mózgu.To On losuje nam dziewczyny...
Nie masz szansy uświadomić sobie co tak naprawdę się dzieje.A właściwie wmawiasz sobie że jest to ułatwienie.Czego?utraty wolności tylko i wyłącznie.Czy łatwiej jest uświadomić sobie że jestem odważny , że jestem istotą zdolną do decyzji.Gdy ruszamy z miejsca i wychodzimy wtedy mamy większą świadomość że coś zrobiliśmy.