taka u mnie sobota

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

taka u mnie sobota

Post autor: piotr 84 »

Pierwszy wiersz nad którym się zastanowię dłużej niż tylko chwilę rozpędu jak fraza przychodzi po niej następna i produkuje szybciej niż ktokolwiek je czyta
Pierwszy wiersz tak w pełni z serca i rozumu pisany
jestem człowiekiem
ludzie tak mają próbują wyrazić siebie coś powiedzieć przełamać się słowem...
U Boga było słowo
Bóg dał nam słowa
wykorzystajmy je dobrze bo mają moc sprawczą
chcę słowami modlić się w wierszach pokonywać siebie przechodzić przez te barierę nie wyrażalną
Teraz jednak marzę słowem zbajerzyć E.
Pierwszy wiersz którym na E zrobię wrażenie
tumanie wystarczy normalnie mówić do E ale z serca które kocha
No moje kocha
tumanie i z rozumu z głowy nie przegrzanej bo E nie lubi pajacowania
no przecież leki biorę
Może po prostu napiszę jej w jakim jestem nastroju czy pogoda przybrała adekwatną formę do mojego nastroju i jak pakowanie idzie jak sprawy załatwiam nie będę jej zapewniał po raz setny że strasznie uwielbiam je to chyba wie sto razy zapewniona
Więc E. w nastroju wyrównanym jestem Mimo to piszę Pogoda ponownie uspokoiła się trochę bo wczoraj w nocy podczas obchodów wiało strasznie padało teraz choć chmury zasłaniają słońce jest spokojnie
Jeżeli zaś chodzi o pakowanie
rosnę dopiero się rozkręcam ale z wiosną gdy będę w pracy w samej koszulce zobaczysz wtedy jak dla ciebie urosłem kumpel się odzywał dziś też trening po za tym pilnuje się żeby jeść przytyć być duży dla was żebyś mogła wtopić się w ramiona moje
A sprawy dziś weekend idą dobrym torem pochytam dla nas tak jak obiecałem ogarnę coś co ma trzy pokoje żebyś dla mnie i J miała karny pokoik jak się wkurzysz tam będziesz nas wysyłać
dobra żart będzie dwupokojowe ale tak sprawy finansowe idą dobrze
E odezwij się proszę opisałem tobie swoją sobotę
Wiesz czego pragnę by nie było moich sobót waszych żebyśmy mieli wspólne dni ale to wszystko zależy przecież od nas E J i P, PW JC i ER chcę połączyć nasze inicjały już na zawsze
ODPOWIEDZ

Wróć do „piotr 84”