leki moczopędne pomagają schudnąć?
Moderator: moderatorzy
leki moczopędne pomagają schudnąć?
Czesc. Mam takie pytanie czy braliście leki moczopędne żeby schudnąć? ,jak wiadomo leki powodują ze zatrzymuje sie woda w organizmie,i człowiek przybiera na wadze ,co robić a może leki moczopędne ? tylko boje sie ze mogę wypłukać Potas i inne mikroelementy z organizmu. CO o tym sądzicie czy warto brać takie leki, nie jestem dziewczyno ale tez mi to przeszkadza ,kiedyś ważyłem 78 kg a teraz 96kg.
skorpion :0)
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: leki moczopędne pomagają schudnąć?
Proszę udać się do lekarza, a nie kombinować z lekami na własną rękę!
LEKI TO NIE CUKIERKI!
LEKI TO NIE CUKIERKI!
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Moim skromnym zdaniem to fatalny pomysł. Możesz się odwonić, a to może być groźne przy lekach psychotropowych.
Jak chcesz schudnąć to sport i zdrowa dieta.
Jak chcesz schudnąć to sport i zdrowa dieta.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Jeśli parę kilogramów bierze się z zatrzymanej wody, to sport nie pomoże.
Ja spróbowałabym na Twoim miejscu ziół odwadniających, u mnie się sprawdziły.
Piłam napar z liści brzozy, mniszka i kwiatu krwawnika.
LaDopamina
Siema,
Ja żeby schudnąć odstawiłem słodycze, cukier ,ograniczyłem węglowodany takie jak ziemniaki, pieczywo, makarony ,ogólnie nie za dużo jem ,głównie warzywa i owoce za to dużo pije wody mineralnej (do 3 butelek 1,5 l) czasami przejadę sie na rowerze i raptem schudłem kilka kilo. Chciałbym żeby zioła pomogły ,wole zioła o chemii. Na razie brałem Hydrominum ,działało w odwrotną stronę, nic nie schudłem a miałem wrażenie ze tyje po nim.
Ja żeby schudnąć odstawiłem słodycze, cukier ,ograniczyłem węglowodany takie jak ziemniaki, pieczywo, makarony ,ogólnie nie za dużo jem ,głównie warzywa i owoce za to dużo pije wody mineralnej (do 3 butelek 1,5 l) czasami przejadę sie na rowerze i raptem schudłem kilka kilo. Chciałbym żeby zioła pomogły ,wole zioła o chemii. Na razie brałem Hydrominum ,działało w odwrotną stronę, nic nie schudłem a miałem wrażenie ze tyje po nim.
skorpion :0)
Zdrowa dieta + sport to jedyna recepta, by schudnac.
Zatrzymywaniu sie wody w organizmie rowniez zapobiega.
Oczywiscie, wysilek musi byc regularly, nie z doskoku, a zdrowe nawyki zywieniowe wprowadzone w diete na stale. Wowczas I na trwaly efekt mozna liczyc. Wszelkie diety cud, tabletki, czy nawet ziola dzialaja- jezeli wgl dzialaja - to tylko na moment, potem waga wraca a nawiazka. Ze zdrowe to dla organizmu nie jest, to nie wspomne. Ogolnie: sciema I sposob na zbicie kasy.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ćma dobrze gada, dać jej jarzynki smaczne
Pozdrawiam.

Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.