Jak spędzamy czas z ludzmi z otoczenia
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Jak spędzamy czas z ludzmi z otoczenia
Witam
Chyba takiego wątku nie było.Jak ktoś się wypowie ,to ja też coś dodam.Ja obracałem się w grupach pasjonatów i obracam,to było co robić i było ciekawie.Z jednym kolegą robię wycieczki rowerowe.A Wy co robicie w otoczeniu z ludzmi?
Chyba takiego wątku nie było.Jak ktoś się wypowie ,to ja też coś dodam.Ja obracałem się w grupach pasjonatów i obracam,to było co robić i było ciekawie.Z jednym kolegą robię wycieczki rowerowe.A Wy co robicie w otoczeniu z ludzmi?
Re: Jak spędzamy czas z ludzmi z otoczenia
Mijam się.
Siadam w kącie i staram nie wyróżniać się
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Ja staram się unikać jakichkolwiek interakcji z ludźmi jeśli tego nie muszę. Kiedyś było inaczej, starałam się być bardziej otwarta, jednak wszystko legło znów w gruzy...
Najgorzej było w okresie gimnazjum, kiedy miałam przeraźliwie wielką fobię społeczną - nigdzie poza szkołą nie wychodziłam, a jak już byłam zmuszona np. wyjść z psem, to było bardzo przykre doznanie.
Później było okej, całkiem okej, nie było problemem wyjście gdzieś, spotkać się. Od 2017r. kiedy było największe zagęszczenie chorobowe poza wyjściem do pracy i sklepu nie wychodziłam z domu. Potem było lekkie polepszenie, nie bałam się wychodzić, nie trwało to długo, od kilku miesięcy czuje znów niechęć do ludzi...
Przytoczę tutaj cytat z wpisu na moim blogu:
"Bezpieczniej czuje się kiedy jestem sama, w odosobnieniu. Taka sytuacja znów ponowiła się w poczekalni w urzędzie pracy, starałam się siedzieć jak najdalej od jakiegokolwiek człowieka, niestety nie udało się i czułam dyskomfort."
Najgorzej było w okresie gimnazjum, kiedy miałam przeraźliwie wielką fobię społeczną - nigdzie poza szkołą nie wychodziłam, a jak już byłam zmuszona np. wyjść z psem, to było bardzo przykre doznanie.
Później było okej, całkiem okej, nie było problemem wyjście gdzieś, spotkać się. Od 2017r. kiedy było największe zagęszczenie chorobowe poza wyjściem do pracy i sklepu nie wychodziłam z domu. Potem było lekkie polepszenie, nie bałam się wychodzić, nie trwało to długo, od kilku miesięcy czuje znów niechęć do ludzi...
Przytoczę tutaj cytat z wpisu na moim blogu:
"Bezpieczniej czuje się kiedy jestem sama, w odosobnieniu. Taka sytuacja znów ponowiła się w poczekalni w urzędzie pracy, starałam się siedzieć jak najdalej od jakiegokolwiek człowieka, niestety nie udało się i czułam dyskomfort."
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
zastanawiam się, czy nie będzie ktoś chciał numeru telefonu, mejla, fejsa i czego tam jeszcze
LaDopamina
- lasta
- bywalec
- Kontakt:
ie spędzamy czasu z ludźmi, bo jest nas jeden
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy
Raczej nie spędzam czasu z ludźmi - za duże to wyzwanie dla mnie.

- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Ja spędzam czas z ludźmi i mogę śmiało powiedzieć że to mnie nakręca .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Nie spędzam. Tyle mam zajęć w domu, że nawet czasu brak. Chęci też raczej brak. Nie jest to produktywne dla mnie raczej.
Nie udzielam się towarzysko , siedzę na chacie słuchając muzyki , czytając i oglądając mecze lub jeżdżę na rowerze po polach i lasach.
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
-
- zarejestrowany użytkownik
Wszystko zależy od tego jakie oceny/noty zbieram od ludzi. Nie lubię się pokazywać na oczy i wolę się skryć gdy odczuwam, że ucierpi na tym moje pragnienie jak najlepszej autoprezentacji. Lubie dostrzegać swoje własne piękno w oczach drugiego człowieka, gdy go nie widzę to nie bawi mnie dyskusja, dlatego nie raz wybieram izolacje
Mam kilku bliskich znajomych z którymi spotykam się kilka razy w miesiącu. Przeważnie gdzieś zawsze jedziemy razem na wakacje w różne regiony Polski. Oraz spotkania przy grillu, wspólne imprezowanie, kino. Pozdr. R.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja spotykam wyjątkowe osoby,co uważam za zaszczyt.Te kontakty bardzo są rozwojowe.Pasjonaci mają w sobie pozytywną energie.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Zostawiamy choroby w domu i wychodzimy do ludzi z ciekawością życia i ich poznawania,dostania tej cząstki normalności,tolerancji i dobroci.A przy okazji zdrowie lepsze i zapominamy o schizofrenii.
Jestem dziwnie nieciekawa ludzi i ich życia tym bardziej.
Pie..lę ich tolerancję i dobroć, bo ich nie potrzebuję.
LaDopamina
Mam podobnie. zawsze po ludziach mam kaca moralnego i często boli mnie głowa.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony pt kwie 19, 2019 7:49 am przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Catastrophique
- bywalec
Uwielbiam ludzi. Staram się spotykać i gadać z nimi jak najczęściej.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Wśród ludzi nic mnie od nich nie różni, czuję się z tym dobrze.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Pokonałem stan choroby i spotkałem się z ludzmi,pogadałem i miło,kreatywnie spędziłem czas:)