wypalony

Moderator: moderatorzy

zonbi
bywalec

wypalony

Post autor: zonbi »

Witam wszystkich serdecznie, i proszę o pomoc, mój mózg jest już tak „wyprany” i wypalony że nie wiem jak sobie z tym poradzić, przez kilkanaście lat brania haloperidolu, olanzapiny, solianów i innych lorazepamów, clonazepamów i innych ustrojstw, od kilku lat nie wychodzenia z domu, wiecie fobia społeczna i ogólny brak chęci wracania (choć nie ma do starych kontaktów, osób zdrowych) i jakakolwiek brama przed zwróceniem się w realu do pomocy kogokolwiek (powód urojenia), to norma w moim środowisku że wyzywają mnie od leni itp. że...śpię do 12 kładę się spać o 20, mam problemy z poruszaniem kończynami tzn. jakby mózg doznał atrofii i nie potrafił zasterować ręką palcem, stopą muszę się bardzo skupiać żeby się udało itd. i sto innych dolegliwości które mógłbym wymieniać...po krótce odczuwam to tak jak byłym komplenie udupion. W sumie wątpię że ktoś tu może mi jakoś pomóc, ale piszę inspirowany tym kawałkiem:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PgroHfKeZ3s[/youtube]
zonbi
bywalec

Re: wypalony

Post autor: zonbi »

sorry nie wiem gdzie jest edit dawno mnie tu nie było ale czy tylko chętni na
organy czytają teksty takich jak "ja" :mrgreen: naprawdę nie ma czego wycinać, już lepiej od świni
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”