co ci powie każdy nałogowy palacz?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- bywalec
co ci powie każdy nałogowy palacz?
że nie może rzucić palenia i zawsze mówi jak prosi o papierosa a ty odpowiadasz że nie masz zdobywa się na chwilę reflexji i mówi że lepiej nie palić...
\g+ame_ove{r
Re: co ci powie każdy nałogowy palacz?
Palenie to ciężki temat, absorbujący emocjonalnie obie strony. - Po co palisz? -Bo mam frustrację oralną...
-
- bywalec
-
- bywalec
osoba która nie chce wyzdrowieć musi nie być świadoma swojej choroby.
\g+ame_ove{r
-
- bywalec
wiedzę w temacie masz ogromną. nie będę z nią polemizować. tak trochę cynicznie.
jak będziesz startować w wyborach i będziesz chciał wygrać to powiedz że jak wygrasz to papierosy będą zadarmo.
jak będziesz startować w wyborach i będziesz chciał wygrać to powiedz że jak wygrasz to papierosy będą zadarmo.
\g+ame_ove{r
Niektóre perfumy są dla mnie bardziej smrodliwe, niż papierosy... Pardon: większość perfum zwłaszcza damskich mi działa na nerwy, ale lubię, jak kobiety popsikają się męskimi. Ps. Nic nie wiem na temat, żebym była les.
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Unisex jest uniwersalny np.kalvin klein one.Miałem ,ładna.