forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Już nie występuje u mnie naturalny sen. Po nieprzespanej nocy czuję się tragicznie, skazana dożywotnio na Estazolam. (Po Chlorprothxenie paraliż przysenny)
przy wdechu należy wypełniać ciało wdychanym powietrzem
wypełniać tak przestrzeń od siebie
jak się zmęczy lub jak myślami odpłynie to powrócić do tego,
świetne jest
Tak mi się wydaje że im dłużej się żyje tym mniej się wie na temat własnej osoby. Wiedza najlepsza jest gdy nie wynika z doświadczenia, ale z emocji. Emocjonalno-prześmiewcze medium komunikuje się poprzez obrazy, dźwięki i pierdy. Tyle czasu już żyję ale nigdy nie spotkałem człowieka któremu mógłbym powiedzieć wprost spierdalaj. To niby proste, ale jednak takie się nie wydaje. Nie naprodukuje się tutaj, bo choruję na neochorobę zwaną odplastycznieniem osobowości. Polega na normalnym funkcjonowaniu w społeczeństwie, niczym robot. tralala, fiu fiu, Starczy. A może nie. Zapisz się na kurs doskonalenia zabaw bezprzedmiotowych. nie polega to na niczym, ale jednocześnie jest wymagające. Interesuje mnie muzyka współczesnych tubylców buddyjskich. Te achy i ochy wzmagają we mnie napięcie, co jest dobre. Didaskali ble. Tutu dada gaga. Gdzie? Było tutaj, teraz nie wiem gdzie jest. Być może jest tu nadal, ale moje oczy odszczelniły się ciągłym napływem infoadoracji. Czuję się jak młody bóg. Umieram na krzyżu stworzonym z jedzenia. Lubię dobrze zjeść, jedzenie to ponadczasowe mistyczne doznanie życia. nie medytuj! Medytacja prowadzi do schizofrenicznych odkryć takich jak relaks, akceptacja czy zrozumienie. I tak tego nikt nie przeczyta, tym bardziej mój psychiatra. Może to i dobrze, bo by mnie wsadzili do bobolandu i nie miałbym dostępu do książek i gry Wartune. Lubię życie. Dlatego je sobie skracam na wszelkie możliwe sposoby.
Papa!
Tego nie wiem, ale wiem że magię enochiańską podyktował archanioł Rafał. Informacja pochodzi z mojej pierwotnej linii czasu, która już nie istnieje ponieważ nie była w stanie zatrzymać apokalipsy której klucze ukradłem i są gdzieś w mojej pamięci.
PS. Każdy klucz jest strzeżony przez innego archanioła i jest związany z innym żywiołem.
Chameleon pisze: ↑śr gru 06, 2017 8:51 pm
Tego nie wiem, ale wiem że magię enochiańską podyktował archanioł Rafał. Informacja pochodzi z mojej pierwotnej linii czasu, która już nie istnieje ponieważ nie była w stanie zatrzymać apokalipsy której klucze ukradłem i są gdzieś w mojej pamięci.
PS. Każdy klucz jest strzeżony przez innego archanioła i jest związany z innym żywiołem.
Zabrakło ci gwoździ, lepiej je zakup póki jeszcze możesz. Dodatkowo dorzuć 2 kilogramy drzewa modrzewiowego.