czy iść z tym do psychologa?
Moderator: moderatorzy
czy iść z tym do psychologa?
śniło mi się dzisiaj że byłem w poprzednim mieszkaniu w tym w którym mieszkałem w latach 90tych
czyli a czasów kiedy było lepiej, nie leczyłem się i miałem przyjaciół
kiedy się obudziłem zrobiło mi się smutno że to tylko sen - ten sen się powtarza co jakiś czas
jak myślicie jest sens iść z tym do psychologa, bo nie było mnie u niego parę lat.
i czy jest sens iść do swojego psychologa u którego leczę się lat? on już pewnie nie pamięta jak ma man a nazwisko
czy jest sens umówić się u innego psychologa, blisko mojej miejscowości?? bo wyprowadziłem się z tamtego miasta
czyli a czasów kiedy było lepiej, nie leczyłem się i miałem przyjaciół
kiedy się obudziłem zrobiło mi się smutno że to tylko sen - ten sen się powtarza co jakiś czas
jak myślicie jest sens iść z tym do psychologa, bo nie było mnie u niego parę lat.
i czy jest sens iść do swojego psychologa u którego leczę się lat? on już pewnie nie pamięta jak ma man a nazwisko
czy jest sens umówić się u innego psychologa, blisko mojej miejscowości?? bo wyprowadziłem się z tamtego miasta
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: czy iść z tym do psychologa?
Do psychologa zawsze możesz iść, co z tego będzie sam się przekonasz na spotkaniu.
A snem się nie martw, ja mam różne i dziwne sny, to nie powód do zmartwień.
A snem się nie martw, ja mam różne i dziwne sny, to nie powód do zmartwień.
nic
często mam też sny o tornadach i piorunach ale tym się nie przyjmuje
tylko te sny o dawnym domu bardzo na mnie wpływają
tylko te sny o dawnym domu bardzo na mnie wpływają
dzisiaj śnił mi się inny dom, ten w którym mieszkałem ostatnio
przeszedłem się dzisiaj z mamą po podwórku czego unikałem przez lata
mogę o tym snach porozmawiać z mamą
na ojca nie ma co liczyć. kiedy mówię o swoich problemach on mówi "spierdalaj i skończmy ten temat"
przeszedłem się dzisiaj z mamą po podwórku czego unikałem przez lata
mogę o tym snach porozmawiać z mamą
na ojca nie ma co liczyć. kiedy mówię o swoich problemach on mówi "spierdalaj i skończmy ten temat"