PSYCHOZA

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

baczekk
zarejestrowany użytkownik

PSYCHOZA

Post autor: baczekk »

WITAM... MAM TAKIE PYTANIE MOZE KTOS Z WAS MIAL KONTAKT Z PSYCHOZA JAKAS TAKA Z TYCH LZEJSZYCH BEZ OMAM , UROJEN .. BO JA CHYBA MAM OPISZE WAM KROTKO ZAJEBISCIE CIULOWY KONTAKT z LUDZMI COS TAKIEGO JAK BY TLUMILO WE MNIE UCZUCIA CIEZKO JEST POWIEDZIEC COS SMIESZNEGO W OGOLE NIE MA OSOBOWOSCI CZLOWIEKA I JESCZE MAM TAKIE WRAZENIE ZE COS OPINA MI GLOWIE I TAKIE BULE PRZESZYWAJA OD CZASU DO CZASU CZASZKE GLOWY

AHA I CZY Z PSYCHOZY MOZE WYJSC NA PROSTO I CIESZYC SIE Z ZYCIA BO JA JUZ MAM TAKIEGO WRAZENIE ZE TO WLASNIE CO OPISALEM JAK ZNIKNIE TO BEDZIE WPORZADKU

POZDRAWIAM !!
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Baczku, może zniknie i może będzie w porządku, ale gdyby objawy się nasilały, skorzystaj z pomocy specjalisty. Pozdrowionka...
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Przy wątpliwościach co do stanu zdrowia warto skonsultować się z lekarzem, nawet może to być lekarz rodzinny, ewentualnie skieruje dalej, po co sobie wmawiać chorobę, to niekoniecznie musi być zaraz psychoza.
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Jak czacha boli i ból sie utrzymuje długo to sprawdź sobie cisnienie i napieraj do lekarza. Nie wkręcaj sobie psychozy !!! Napisz więcej szczegułów (ile masz lat , czy brałeś narkotyki , czy chlałeś , jaki tryb zycia , ile nerwów itp ) to może coś sie rozjasni bo na psychoze to nie wygląda.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”