mam lęki po Abilifi
Moderator: moderatorzy
- Coma_Ona
- zarejestrowany użytkownik
- Status: brak zawodu
mam lęki po Abilifi
mam straszne lęki boje sie wszystkiego, ludzi, oczu, rozmowy. czy to minie? 

Re: mam lęki po Abilifi
U mnie abilify się nie sprawdził. Też miałem lęki ale przed złymi duchami. Jestem na solianie i sobie chwalę.
- AgaAgnieszka
- bywalec
- Status: Uczeń
- Gadu-Gadu: Brak
Też to mam. Myślę że powinieneś /aś powiedzieć o tym lekarzowi. Mi zmniejszyli dawke i juz lepiej. Chyba ze przed stosowaniem tez tak miałeś (tak jak ja) ti tylko trochę minie. Wiem,bo brałam (i biorę) 

- piotrs
- zaufany użytkownik
lęki niepokoje to skutek brania lekow dlatego należy zmniejszyć możliwie dawke bo za duza dawka leku na dopaminę np. zamiast 400mg solianu czy amisanu 2 razy brac po 200mg i tak samo z abilify zamiast 15mg przelamac na pol i wziasc w dwóch dawkach po 7,5 po kilku godzinach
A ja po 30 mg Abilify mam nogi jak z betonu. Z założenia ten lek ma uaktywniać, więc ciekawe, czy tylko za mną ciągną się takie paradoksy, czy to lekarze mają zbyt dużą ufnośč w docelowe działanie leku...
- AgaAgnieszka
- bywalec
- Status: Uczeń
- Gadu-Gadu: Brak
Re: Dziękuję wam
Dziękuję wan za porady . wyszłam ze szpitala. Zdiagnozowano u mnie schizofrenie paranoidalną ..
ja po Abilifi maiłem wymioty , a po większości leków lęki
aż mi lekarz zmienił na klozapol i jest ok, jestem tylko senny godzinę o wzięciu leku .. ale jest o wiele lepiej niż z potężnymi lękami
aż mi lekarz zmienił na klozapol i jest ok, jestem tylko senny godzinę o wzięciu leku .. ale jest o wiele lepiej niż z potężnymi lękami