Ktos sie z was wybiera?Ja drugi raz w zyciu sie wybiorę bylem rok temu i bylo super milo to wspominam:)
Moderator: moderatorzy
jak bym miał z kim to możliwe bym skorzystał do 3miasta niedaleko... ale tak to widzę nudę w tym, z czasów szkolnych wziętą...Gehenna pisze:Nudą? No coś Ty.
Koniecznie musisz iść Karuna. Podczas Nocy Muzeów są zwykle jakieś atrakcje. Często w tę noc otwarte są nie tylko placówki typowo muzealne ale też biblioteki, uniwersytety. Z pewnością znalazł byś coś interesującego dla siebie.
może ze szkoły to mam, tam zasypiałem raczej w ogólniaku na historii, ale to była często pierwsza lekcja z rana, a ja z rana jeszcze klozapolkaruna pisze:karuna pisze:nie wiem co jest ciekawego w historii, że ktoś tam coś tam...
Ja wychodzę sama z domu, po drodze wyobrażam sobie, ze z kimś gadam.karuna pisze: jak bym miał z kim to możliwe bym skorzystał do 3miasta niedaleko...
ja tak mam, że nowe środowisko i znajomości to na pewno z kimś się zwiążę, i tak do dzisiaj od nie wiem kiedyGehenna pisze:Ja wychodzę sama z domu, po drodze wyobrażam sobie, ze z kimś gadam.karuna pisze: jak bym miał z kim to możliwe bym skorzystał do 3miasta niedaleko...