Ludzie....

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Karakan
nadużywający
nadużywający

Ludzie....

Post autor: Karakan »

Pozamawiam leki , posprzedaje wam przez poczte ... powiem jak sie wyleczyc ... będziecie zdrowi ...

A potem najebiemy psychiatrom . i wszystkim innym ...

Słuchajcie sie mnie to daleko dojdziecie ... a nie jakiś *słowo niedozwolone* ciołków ...

Jak bede miał to wam dam znać , moze jedna osoba spróbuje , nie drogo bo 30 złotych + koszt przesyłki ewentualnie na piwo dla mnie ....
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

A co masz Karakaniku do zaoferowania?Moje objawy to kurwica średnia.Złe omamy już dawno mineły ale kurwica pozostała.Wpierdalam 800 mg sulpirydu i to daje mi kopa ale po tym tyję.
baja
zarejestrowany użytkownik

Post autor: baja »

jestem zaiteresowana
"późno już
chodźmy spać"
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Uzdrów mnie, proszę cię.
Awatar użytkownika
aaa
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Ludzie....

Post autor: aaa »

Karakan pisze:Pozamawiam leki , posprzedaje wam przez poczte ... powiem jak sie wyleczyc ... będziecie zdrowi ...

A potem najebiemy psychiatrom . i wszystkim innym ...

Słuchajcie sie mnie to daleko dojdziecie ... a nie jakiś *słowo niedozwolone* ciołków ...

Jak bede miał to wam dam znać , moze jedna osoba spróbuje , nie drogo bo 30 złotych + koszt przesyłki ewentualnie na piwo dla mnie ....
Byłbym zainteresowany jezeli one zeczywiscie pomagaja w naszych dolegliwosciach :? Tylko musisz mi dac rozpiske "programu". 30 zl to za ile tego chcesz wziąć ??
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
Karakan
nadużywający
nadużywający

rozpiske dam jak zamówie , poczekajcie chwilke , musicie uzbroic się w cierpliwosc bo brakuje mi 70 złotych zeby paczke zamowic , pokaze wam ulotki i efekty działania ... moge sprzedawać ale po 32 + koszt przesyłki bo ja tego nie pokryje ... ewentualnie może jedna osoba w ciezkim stanie zaryzykowac zeby udowodnic efekt działania ...

Pozdrawiam
Myślę sobie
zarejestrowany użytkownik

cd

Post autor: Myślę sobie »

Jasne. Chcesz sobie narobić problemów.
Zamiast wierzyć, że coś z zewnątrz ma ci pomóc, zastanów się, czy nie lepiej próbować się wyleczyć samemu. Najtrudniejsze jest jednak podejście do słowa schizofrenia. Myślenie: "jestem chory" - to błąd. Lepiej myśleć - "no cóż rozleciałem się na małe cząsteczki, pora się połączyć".
Karakan
nadużywający
nadużywający

Re: cd

Myślę sobie pisze:Jasne. Chcesz sobie narobić problemów.
Zamiast wierzyć, że coś z zewnątrz ma ci pomóc, zastanów się, czy nie lepiej próbować się wyleczyć samemu. Najtrudniejsze jest jednak podejście do słowa schizofrenia. Myślenie: "jestem chory" - to błąd. Lepiej myśleć - "no cóż rozleciałem się na małe cząsteczki, pora się połączyć".
O czym Ty piszesz ?
Karakan
nadużywający
nadużywający

Tak te leki pomagają , pisze to świadomie , dzisiaj znowu nakleiłem na siebie jony ujemne i trzy godziny jestem usmiechniętym człowiekiem ...

Moze jedna osoba wyprobować , nie bede na siłe wam pchał , ja sam musiałem szukać rozwiązań ...

Paczka kosztuje 220 , jest w niej 10 plastrów z jonami , czyli wychodzi na to że plaster kosztuje 22 .

Jeżeli zamowie paczke skocze na poczte to wyśle plastra za 25 ( 3 na droge za piwo ) + koszt przesyłki czyli jakieś 38 , no chyba ze ktos dwa zamowi
to 50 + koszt przesyłki czyli 68 , o ile podsuniecie mi pomysł jak taniej wysłać bo chyba przesyłka 13 wyniesie chociaz nie wiem msuze na poczcie sie spytać .

Myśle że 25 za coś co daje lepszy efekt niz wszystkie inne leki psychiatrów to strasznie malutko ...

KINOTAKARA jest ulubionym produktem w Japonii i na świecie gdyż pomaga zachować piękny wygląd.

Obrazek

Japońscy badacze odkryli dobroczynną moc substancji żywicznych pochodzących z drzew. Dzięki zaawansowanej technologii, przetworzona żywica oraz inne składniki naturalnego pochodzenia umieszczone zostały w specjalnych saszetkach. W ten sposób to rewolucyjne odkrycie jest dziś dostępne dla każdego. Dla wielu ludzi jedna noc wystarcza, aby poczuli działanie tego produktu, ten cudowny okład pielegnacyjny rewitalizuje organizm.

Korzyści:

Lepsze samopoczucie
Rewitalizacja
Regeneracja
Dziala antybakteryjnie
Zapobiega starzeniu (anti-aging)
Gwarantuje wlasciwe nawilzenie organizmu
... i wiele wiele innych korzyści!

Ja po tym nie widze zjaw nocą , moge z reka na sercu powiedzieć że jest to jeden z lepszych produktów jakie w zyciu widziałem , jezeli znajdzie sie 3 osoby to biore pieniadze i zamawiam paczke ...

W przypadku zadziałania tego produktu jest taka mozliwosc , a raczej napewno bedziecie chcieli zamowic nastepny plaster a nie bedziecie mieli na paczke , wtedy zamowie następną , bo nigdzie na single tego się nie kupi sprzedaja tylko paczkami , ja od plastra moge sprzedawać .
Karakan
nadużywający
nadużywający

UWAGA ... Jak ktoś chce paczke to może zamawiać Już teraz !!
Paczka u mnie kosztuje 162 PLN + koszt przesyłki , z tym że paczke wysyłam dopiero po otrzymaniu wpłaty na konto , a pojedyncze plastry wysyłam po 25 złotych za pobraniem . Z tym ze zamowienia na plastry to dopiero zamowienia mozecie w środe składać , paczki juz teraz ... zapraszam na PW .
Karakan
nadużywający
nadużywający

Jest szansa ze jutro zamowie to bedzie dostepne juz w poniedziałek :D będe informował na bieżąco ...
Drwal
zaufany użytkownik

Post autor: Drwal »

biore wszystko
Karakan
nadużywający
nadużywający

Zresztą po zamowieniu otworze nowy temat :D
Awatar użytkownika
Ryszard
zaufany użytkownik

Post autor: Ryszard »

Karakan pisze: Japońscy badacze odkryli dobroczynną moc substancji żywicznych pochodzących z drzew. Dzięki zaawansowanej technologii, przetworzona żywica oraz inne składniki naturalnego pochodzenia umieszczone zostały w specjalnych saszetkach. W ten sposób to rewolucyjne odkrycie jest dziś dostępne dla każdego. Dla wielu ludzi jedna noc wystarcza, aby poczuli działanie tego produktu, ten cudowny okład pielegnacyjny rewitalizuje organizm.
Kurde, Karakan uspokuj się i wyrzuć to wszystko do kosza. Był niedawno film o cudownym leku na wszelkie nowotwory w TV. Facet rozkładał tak właśnie napisane ulotki w przychodniach onkologicznych. Klientów napędzali mu bardzo znani ludzie (aktorzy) którzy sie u niego leczyli. Pokazali matkę która wydała na leki dla syna 50 tys zł !!!! .. nawet chciała sprzedać działkę ale syn ją powstrzymał (umarł oczywiście) .... facet miał tyle szmalu że musiał prać te brudne pieniądze w jakimś fikcyjnym interesie ... w końcu policja zwinęła gościa. Okazało się że to hydraulik ze średnim wykształceniem zaś jego cudowny lek to jakś mikstura zupełnie bez sensu.

Karakan, nie napędzaj klientów oszustom i sam ich olej .... gdyby to miało rzeczywiście choćby pomagać w schizofrenii to facet byłby miliarderem i pewnie Nobla by jeszcze dostał.
Karakan
nadużywający
nadużywający

Ryszard ten facet jest miliarderem , a nobla raczej nie dostanie ... spróbuj a przekonasz się ... zresztą osoby potwierdza skutecznosc tego działania ...
Awatar użytkownika
Ryszard
zaufany użytkownik

Jak ktoś uwierzy że coś moż pmóc to czasami pomoże - to tylko efekt psychologiczny, wzmagany pewnie tym, że te plasterki są cholernie drogie, a jeśli coś jest drogie to człowiek myśli że musi być dobre ... no bo drogie.
... działają na "wszystkie dolegliwości" a jak coś może wszystko to może niewiele.
Karakan
nadużywający
nadużywający

Ryszard pisze:Jak ktoś uwierzy że coś moż pmóc to czasami pomoże - to tylko efekt psychologiczny, wzmagany pewnie tym, że te plasterki są cholernie drogie, a jeśli coś jest drogie to człowiek myśli że musi być dobre ... no bo drogie.
... działają na "wszystkie dolegliwości" a jak coś może wszystko to może niewiele.
Nie wiem po cholere ja Ci sie w ogole tłumacze , nikt Cie nie zmusza do kupienia . Oceniasz coś czego nie próbowałes w dodatku bezpodstawnie - to nie ma sensu . To tak jakbym pisał dlaczego Pan Mikhail z Rosjii którego na oczy nie widziałem jest taki a nie inny .
Awatar użytkownika
Ryszard
zaufany użytkownik

Karakan, takie cudowne specyfiki pojawiały się odkąd człowiek istnieje i będą się pojawiać dopoki słońce nie zgaśnie. Zobacz jak ten twój cudowny plaster jest rozprowadzany - metodą domokrążców. Bez przewy w reklamach można usłyszeć o cudownych lekach na porost włosów, odchudzanie itp. - pojawiaja sie kolejne specyfiki z wielka pompą i po cichu znikają. Gdyby specyfk był rzeczywiście prawdziwy to jego skutecznośc bez problemu zostałaby błyskawicznie potwierdzona przez wszystkie ośrodki naukowe. Takim przykładem może tu być VIA.GRA lek na impotencję - tu rzeczywiście ludzie dokonali rzeczy niezwykłej, zamienili marzenia w rzeczywistość.

Ostatnio mój daleki kuzyn odwiedził mnie i zrobił wykład na temat epokowego odkrycia naukowców amerykańskich potwierdzonego noblem (a jakże). Miał cudowny skaner (made in USA oczywiście) i po rejestracji chętnego w Internecie (tylko 12zł) skanuje ci dłoń, komputer to analizuje i mówi czego w organiżmie brakuje. Oczywiście na pewno będzie ci brakować tego i owego i zaleci przyjmowanie określonych ziółek ... i o to chodzi, ziółka kosztuja słono ... podziękowałem.

P.S.
Jak ktos jest zdrowy to się może z tego śmiać ... chory myśli inaczej, rodzina chorego myśli inaczej..... W czasie ostrej schizo też brałem różne cudowne ziółka, nacieranie krzyża, wizyty u uzdrowicieli, zakonników itp. Pamiętam wizytę u jednego uzdrowiciela - ot, przyłożył mi ręce do głowy po czym przesunął ręce kilka razy od góry do dołu i po wizycie. Tyle że w drodze powrotnej bardzo przejęta sąsiadka opowiedziała mi jak było na prawdę. Facet podobno biegał wokoło mnie z pół godziny, był cały mokry, czerwony i przerażony ... podobno nie wziął za wizytę ani grosza ... Teraz gdy jestem zdrowy nie jestem w stanie określić co tu było rzczywistością a co schizofrenicznym urojeniem - mógłbym oczywiście pytać o to sąsiadkę, ale to bez sensu .... czas i zapomnienie to najlepsze lekarstwo na schizo, nigdy nie odgrzebujcie chrobowych wspomnień jeśli to minęło i zyjecie normalnie.
Karakan
nadużywający
nadużywający

człowieku ten lek jest już znany na całym Bożym świecie ... kto go raz kupił bierze go ciągle ...

Firma jest miliarderem z Japonii ... tym bardziej Schizforenicy powinni sie tym obklejać ....

Pisze że sie miałem wieszać a teraz sie usmiecham , więc skoro na mnie zadziałał a wszyscy tkwimy w tym samym problemie to czemu na was miałby nie zadziałać ?
Awatar użytkownika
Ryszard
zaufany użytkownik

Karakan, chwilowo jesteś po prostu w euforii ... pamiętaj jednak że euforia i jej dokładne przeciwieństwo czyli totalne dno - to cechy charakterystyczne schizo. To taka potężna sinusoida, raz się jest na górze by za "chwilę" być na dole. Leki pomagają tłumić amplitudę tej sinusoidy ... dzięki nim, w dłuższym okresie czasu chory ma szansę powrócić nawet do zdrowia. Nagłe wyzdrowienie ze schizo po naklejeniu sobie plasterka to po prostu utopia .... pogorszyło ci się Karakan - to własnie powiedziała mi moja lekarka gdy w euforii powiedziałem jej że już jestem zdrowy bo ... odkryłem tajemnicę wszechświata ....
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”