historia właściwie trwa nadal. syzyf skazany na wyrok pchając głaz przedłuża czas historii. to jest koniec. zachowujcie jakby to był koniec. a nie udawajcie, że nic się nie stało. zróbmy odpowiedni finał tego zakończenie. czyli nie róbmy nic. bo to koniec. nie będzie innego. ja to rozumiem, ale widząc, że inni nie ogarniają, informuje. to jest koniec. syzyf tego nie widzi i pcha głaz. syndrom rahavashiego. ignorowanie informacji nic nie zmieni. to jest koniec. ale historia trwa nadal. czas płynie. wszystko jest tym czym było. to jest koniec. więc to jedyne co możesz zmienić. nie czekaj na archanielskie trąby, to koniec.
innego końca nie będzie.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- nadużywający
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: innego końca nie będzie.
:
Ostatnio zmieniony śr wrz 07, 2016 4:03 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: innego końca nie będzie.
:
"Nie mów mi jak mam żyć