Otwarte seminaria filozoficzno-psychiatryczne
Moderator: moderatorzy
Otwarte seminaria filozoficzno-psychiatryczne
Tym razem w Warszawie. Program: http://ivosfp.wix.com/ivosfp#!program/zncra
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
-
- nadużywający
Re: Otwarte seminaria filozoficzno-psychiatryczne
i ktoś na to pójdzie z innego powodu niż to, że będzie tam mei?

Będzie tam bardzo dużo ludzi. Zawsze jest dużo ludzi na tych seminariach.Błądząc Wśród Znaków pisze:i ktoś na to pójdzie z innego powodu niż to, że będzie tam mei?

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
-
- nadużywający
no ludzie! to nie zwierzęta, bo zwierzęta nie mają duszy. czym jest dusza? czy choroba jest cierpieniem duszy? xD
czy choroba dowodzi istnienia duszy? czego albo co dowodzi istnienie choroby.
kiedyś myślałem, że dusza jest tchnieniem życia w człowieku, bo kiedy umiera to traci 21g. ale przecie dusza to to coś więcej przecież slimak też żyje, czy dzownica, nie wiem. chyba.
ja wole rekolekcje. tam jest więcej.
czy choroba dowodzi istnienia duszy? czego albo co dowodzi istnienie choroby.
kiedyś myślałem, że dusza jest tchnieniem życia w człowieku, bo kiedy umiera to traci 21g. ale przecie dusza to to coś więcej przecież slimak też żyje, czy dzownica, nie wiem. chyba.
mei pisze:Będzie tam bardzo dużo ludzi. Zawsze jest dużo ludzi na tych seminariach.Błądząc Wśród Znaków pisze:i ktoś na to pójdzie z innego powodu niż to, że będzie tam mei?
ja wole rekolekcje. tam jest więcej.

Jeżeli już ktoś ma mieć duszę, to bardziej mają ją zwierzęta. Zwierzęta nie mordują dla przyjemności, nie wywołują krwawych wojen, nie wyrzynają się dla władzy czy w imię jakiejś religii.Błądząc Wśród Znaków pisze:no ludzie! to nie zwierzęta, bo zwierzęta nie mają duszy.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
-
- nadużywający
rozumiem, że to co robili było zgodne z nauką i prawdą i przesłaniem zawartym w religii. nie? chyba nie.
nie można w imie religii działać w sprzeczności z nią. innymi słowy.
dusza według ciebie jest odpowiedzialna za moralność. ale to nie tłumaczy czym jest.
nie można w imie religii działać w sprzeczności z nią. innymi słowy.
dusza według ciebie jest odpowiedzialna za moralność. ale to nie tłumaczy czym jest.