No i stało się !!!
Moderator: moderatorzy
No i stało się !!!
Drodzy Panstwo , Panie i Panowie Ziomy i Ziomale
Po czterech latach udręki nauczyłem się wkoncu odrozniać głosy wiem mniej wiecej które myśli to moje a które nie , teraz moze być już tylko lepiej , dąże do całkowitego uzdrowienia , już w sierpiniu powinienem stanąć na nogi ...
Czasami warto poczekać , czasami warto powalczyć .
Jeżeli ktoś chce z tego wyjśc to za tydzien zapraszam Na PW . Mam bardzo dobry motyw . Nie liczcie na psychiatrów liczcie na siebie .
Po czterech latach udręki nauczyłem się wkoncu odrozniać głosy wiem mniej wiecej które myśli to moje a które nie , teraz moze być już tylko lepiej , dąże do całkowitego uzdrowienia , już w sierpiniu powinienem stanąć na nogi ...
Czasami warto poczekać , czasami warto powalczyć .
Jeżeli ktoś chce z tego wyjśc to za tydzien zapraszam Na PW . Mam bardzo dobry motyw . Nie liczcie na psychiatrów liczcie na siebie .
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
Re: No i stało się !!!
Błąd Karakan. Fakt, że najważniejsze to nie poddawać się i walczyć z chorobą, ale psychiatrzy są w tym bardzo pomocni. Fakt, że być może bez leków też ktos z tego wyjdzie, ale po co się męczyć ? Ci co wyszli na prawdę, rozumieją bardzo ważny w tym udział lekarza i leków czego Tobie i wszystkim chorym życzę - dobrego psychiatry !Karakan pisze: Nie liczcie na psychiatrów liczcie na siebie .
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
- cyborginia
- bywalec
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Głosy to głosy i tyle, jak się nie przeżyło, to się FAKTYCZNIE "nie wie" .
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --