jak mnie spotkasz za 20 lat. daj mi chociaz złotówkę. na bułkę.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
cegiełka dla schizoli
bywalec
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.

jak mnie spotkasz za 20 lat. daj mi chociaz złotówkę. na bułkę.

Post autor: cegiełka dla schizoli »

Jak mi ją dasz będę chciał założyć lokatę w banku.
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
Awatar użytkownika
manshero
bywalec

Re: jak mnie spotkasz za 20 lat. daj mi chociaz złotówkę. na bułkę.

Post autor: manshero »

Mateusz zaraz podejde na Batorego i dam ci nie zlotowke na bulke, ale cala bulke, albo w bułe, dobre? XD
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
cegiełka dla schizoli
bywalec
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.

Re: jak mnie spotkasz za 20 lat. daj mi chociaz złotówkę. na bułkę.

Post autor: cegiełka dla schizoli »

Chciałbym zostać menelem, ale to dosyć problematyczne. Dps to też rozwiązanie. Cisza, spokój. Ale jedzenie podobno nie dobre. Nie lubię tez zbyt dużej ilosci w porcji ziemniaków. Bo czuję się jak w chlewie.

wiec chyba mi zostało jakieś inne rozwiązanie do wymyślenia. palerman ma klasę życie. mi ubezpieczenie społeczne gdybym się postarał dało dożywotnie świadczenie zdrowotne? to kurcze podpisze nawet kwity na głosy.
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”