Hip-hop czyli muzyka czarnych

Moderator: moderatorzy

shadowman
bywalec

Hip-hop czyli muzyka czarnych

Post autor: shadowman »

czy zauważyliście taką dziwną rzecz, mianowicie w teledyskach czarnych muzyków hip-hopowych, często gęsto obwieszeni są oni złotymi łańcuchami. Jak myślicie czy mogą to być jakieś ich przyzwyczajenia z czasów niewolnictwa gdzie kiedyś też założone mieli łańcuchy tyle że tamte nie były złote, a teraz po prostu stali się zwykłymi materialistami?? o czym to świadczy??
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Awatar użytkownika
AndrzejB
zaufany użytkownik

Re: Hip-hop czyli muzyka czarnych

Post autor: AndrzejB »

Hip-Hop to negatywna muza, Reggae też muzyka czarnych ale pozytywna
shadowman
bywalec

AndrzejB pisze:Hip-Hop to negatywna muza, Reggae też muzyka czarnych ale pozytywna
z tym się zgodzę, hip hop wykonują prostaki, materialiści i szowiniści
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

nie znacie dobrego hip hopu
nic
shadowman
bywalec

kiedyś słuchałem hip-hopu wtedy gdy w polszcze białasy nie robiły z siebie czarnuchów, if you know what I mean?:)
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Tez kiedys sluchalam, jakies 10 lat temu, od tego czasu metal - glownie death. Mam do sprzedania oryginalne plyty - wszystkie z gatunku hh, wiec jesli taki jeden sie po nie nie zglosi w najblizszym czasie (nie wiem co z nim, ale chyba trafil na odwyk) to moze znajdzie sie ktos zainteresowany na tym forum?
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „muzyka”