zrób to!!!!!!!!

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

danse macabre
zaufany użytkownik

zrób to!!!!!!!!

Post autor: danse macabre »

hmmm...mam pytanie :mrgreen: macie mysli nakazujące??ja czasem cos takiego w sobie słysze..i najgorsze jest to że musze zrobic to co ten głos mi karze bo jak nie to czuje sie tak jakbym popełniła przestepstwo i zaraz mnie szlak trafi...więc musze to zrobic...póki co nie zdarzaja sie często ale co sie stanie jesli któregos dnia..zrobie przez to coś strasznego?? :shock: :twisted: ah i jeszcze jedno...czasem mam dziwne sny..tzn takie w których wszystko czuje...ostatnio np dusił mnie diabeł...i jak sie obudziłam to nie mogłam oddychac ani wykrzyczec z siebie ani jednego słowa... :? prosze o odpowiedz...
tylko człowiek zadaje ból dla przyjemności..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
stokrotka83
zaufany użytkownik

Post autor: stokrotka83 »

witaj .zdarzaja sie takie glosy nakazujace ,jedna pani miala takie glosy ,niestety kazaly sie jej powiesic i niestety juz jej nie ma wiec uwazja jak tylko mozesz .mam nadzieje ze ty nie bedziesz miala takich glosow .pozdrawiam
"Nikt nie moze uciec od swego przeznaczenia"
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Mi się śnił szatan który latał po pokoju i mnie atakował.Innym razem walczyłem z szatanem we śnie w kościele.Ciekawostką jest to że miał białe długie włosy.Co do głosów to raz głos mówił mi ażebym rzucił się pod samochód ale go nie posłuchałem.Te wszystkie wypadki miały miejsce na początku mojej choroby :? Ale potem mi to przeszło.
elkoto
zarejestrowany użytkownik

Re: zrób to!!!!!!!!

Post autor: elkoto »

danse macabre pisze:hmmm...mam pytanie :mrgreen: macie mysli nakazujące??ja czasem cos takiego w sobie słysze..i najgorsze jest to że musze zrobic to co ten głos mi karze bo jak nie to czuje sie tak jakbym popełniła przestepstwo i zaraz mnie szlak trafi...więc musze to zrobic...póki co nie zdarzaja sie często ale co sie stanie jesli któregos dnia..zrobie przez to coś strasznego?? :shock: :twisted: ah i jeszcze jedno...czasem mam dziwne sny..tzn takie w których wszystko czuje...ostatnio np dusił mnie diabeł...i jak sie obudziłam to nie mogłam oddychac ani wykrzyczec z siebie ani jednego słowa... :? prosze o odpowiedz...
Ja miałam coś podobnego, tylko w inną stronę. Śłyszałam dzwony kościelne, bijące na całe godziny i na pół godziny. Miałam wtedy wizje z "obcymi" i głos tych dzwonów był znakiem od tych obcych. Każde bim dzwonów oznaczało, ze obcy maja kogoś z bliskich mi osób, a bicie na pó godziny (pojedyńcze) oznaczało. ze ktoś bliski został przez nich stracony. Tak sie nakreciłam w liczeniu tych dzwonów, że w końcu wyszło mi, że wszyscy oprócz mnie już nie żyją. Jak znalazłam sie już na skraju rozpaczy jakis głos kazał mi iść do Kościoła, ale to skończyło się katatonią. Miałam, jeszcze głosy z radia i telewizji, słyszałam wszystko na swój temat. Ale głosów nakłaniających do czegoś złego na szczęście nie miałam. Aha nie skończyłam o tych dzwonach. Jak mi się polepszyło to dowiedziałam się, że na Kościele przy którym mieszkam zamontowali taka pozytywkę z dzwonami.
so strange
Woke up to a world
that I am not a part
except when I can play
its stranger
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Jeśli chodzi o TV to ja miałem to samo.
is
zaufany użytkownik

Post autor: is »

Ja też byłam przekonana, że mówią o mnie w telewizji. Jak słuchałam radia, to miałam schizy, że o mnie piosenki śpiewają-zawsze znalazłam w tekście jakiś odnośnik do własnej osoby. Z prasą też było kiepsko, bo miałam przeświadczenie, że na bank znajdę jakiś artykuł na mój temat.
Agnieszka.
zaufany użytkownik

Post autor: Agnieszka. »

Cześć,
Ja też miałam podobnie też pisały o mnie wszytskie gazety, radio i telewizja mówiły o mnie, goniła mnie mafia, która chciała wykraść mi moje wielkie scenariusze, tworzyłam wielkie teorie naukowe z antropologii, robiono mi zdjęcia, wykrywano mnie aparatami radiowymi, podłuchami, i wiele innych cudów, no i w końcu obudziłam się na oddziale i tak się te wszytskie straszne historie skończyły rozpoznaniem schizofrenii, a teraz żyję pomału a wszytsko to co mnioe czeka, bądż co mam zrobić stnowi dla mnie wielki problem,
pozdrawiam wszytskich i życzę pokory w wlace z chorobą, oby nie zjadała nas do końca,
pa, pa
Agnieszka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”