Odbudowa Zrujnowanego Świata
Moderator: moderatorzy
Odbudowa Zrujnowanego Świata
Po schizofrenii , po dragach Wszystko wydaje sie byc skonczone
- Nie ma już śmierci
- Nie liczac sie pieniadze
- Miłośc która ma najwieksza wartość staje sie nieaktualna
- Nic nie jest wazne....
Chce sie juz odejść
Udało mi sie wyjść nie biore już 30 dni... ( Po czterech latach to niewiarygodne )
Nie słysze głosów
Poprawił mi sie wzrok
Nawet śpie po nocach
Ba... nawet udaje mi sie zarabiać prawdziwe pieniadze ... na razie nie wiele ale widać nadzieje na przyszłość
Świat stworzony przeze mnie który runął w gruzach cztery lata temu znowu nabiera barw ..... jak do Czerwca będe tak dalej galopował to wkoncu dojde do siebie
Ufajmy Sobie Zachowujmy Się Jak Ludzie ..
- Nie ma już śmierci
- Nie liczac sie pieniadze
- Miłośc która ma najwieksza wartość staje sie nieaktualna
- Nic nie jest wazne....
Chce sie juz odejść
Udało mi sie wyjść nie biore już 30 dni... ( Po czterech latach to niewiarygodne )
Nie słysze głosów
Poprawił mi sie wzrok
Nawet śpie po nocach
Ba... nawet udaje mi sie zarabiać prawdziwe pieniadze ... na razie nie wiele ale widać nadzieje na przyszłość
Świat stworzony przeze mnie który runął w gruzach cztery lata temu znowu nabiera barw ..... jak do Czerwca będe tak dalej galopował to wkoncu dojde do siebie
Ufajmy Sobie Zachowujmy Się Jak Ludzie ..
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ja dzisiaj też zrobiłam pierwszy krok - poprzez napisanie meila do kuzyna zdecydowałam się powiedzieć o moich sprawach, które mnie dręczą już od 2 miesięcy. Z niecierpliwością i niepokojem oczekuję na odpowiedź, ale co z tego wyjdzie to pojęcia nie mam. Szczerze to się jego reakcji bardzo boję i mam coraz większe wątpliwości czy dobrze zrobiłam pisząc mu tego meila. Ale już za późno na odwołanie decyzji czas pokaże... 3mcie sie papa
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia 

A mi jest źle i już nigdy nie bedzie tak jak kiedyś... co byś nie robił nie odtworzysz tego co bylo przed psychozą, najwyżej jakieś okruszki...beznadziejnie jest...życie dla żarcia spania i kasy która Ci potrzebna po to żeby więcej jeść i spać... niedobrze jest qrdeeeeee... oddajcie mi moja wyobraznie!!!! :-/