Dzien doberek:):):)

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

danse macabre
zaufany użytkownik

Dzien doberek:):):)

Post autor: danse macabre »

Dzien doberek wszystkim :roll: jestem tu nowa...czytałam już wszystkie posty które tu pisaliście..uff... :shock: i ja też zapragnełam coś od siebie dodac...czyżby potrzeba wyżalenia sie??raczej tak...przecież Wy mnie dobrze zrozumiecie..jestesmy różni jak dwie krople wody...heh..ironia...miesiąc temu dowiedziałam sie że jestem chora..poczatki schizofrenii...na początku myslałam że to koniec...że bede wariatka zamkną mnie w psychiatryku...że moje głosy wszyscy słyszą...ale z czasem przekonuje sie że nie jest tak zle...głos który we mnie siedzi...to jakis komik...co chwile opowiada jakies smieszne rzeczy...i wiecie co jest w tym wszystkim nienormalne??że w towrzystwie kiedy palne jakąs głupote która powiedział mi mój głos wszyscy sie smieją... :lol: :lol: nie wiem może z czasem to sie zmieni..ale póki co jeszcze nie jest żle..więc pozdrawiam i życze każdemu jak najwięcej normalności w tej nienormalnej chorobie:) :mrgreen: :mrgreen:
tylko człowiek zadaje ból dla przyjemności..
żyj z całych sił bo w tym cały sens istnienia żeby umiec życ..
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

Hejka:) Witaj na forum. Będzie dobrze, nie przejmuj się. Ja mam diagnozę f.29 ale jakoś się trzymam :) Tu na forum jesteśmy jedną wielką rodziną. Jak masz problemy to pisz o nich śmiało każdy w miarę swoich możliwości spróbuje ci pomóc. 3m się :)
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Awatar użytkownika
madzia.7
zaufany użytkownik

Post autor: madzia.7 »

Witaj Witaj :)
Takie głosy - rzeczywiście to komedia. Jak sobie wyobraziłam jak to może wyglądać to od raz pojawił się mi uśmiech na twarzy..
Tylko żeby za bardzo też to nie przegieło się w którąś ze stron. Pamiętaj najważniejsze trzymac pion.

pozdr
Magda
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

To super że twierdzisz że nie jest źle, że nie jest to dla ciebie takie uciążliwe. Z pewnością z tego wyjdziesz, ja tak uważam. A w szpitalu nie tak od razu zamykają, lekarz mi powiedział że szpital to ostateczność, mam zaburzenia schizoafektywne i w szpitalu nie byłem, nie tak prędko tam się trafia. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :)

Btw.: podoba mi się twój nick :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”