klozapol rispolept i depakina

Moderator: moderatorzy

schizek
zaufany użytkownik

klozapol rispolept i depakina

Post autor: schizek »

siemka mam pytanie do was zmniejszyłem dawke klozapolu 750mg do 150mg ,rispoleptu z 5mg do 1 mg i depakine całkowicie odstawiłem i czuje sie tragicznie jak długo mam czekac az psychika sie ustabilizuje? trzese sie cały, oczy mnie parzą w pracy myslałem ze sie przewróce i w ogóle jestem jak na zwale po amfetaminie albo gigantycznym kacu tylko nie piszcie mi ze psychoza wróci bo to jak zacznie cos sie dziac to zwiększe dawke a tak w ogóle zmniejszyłem se dawke bo w pracy ciągle spie i wszkole tak samo jestem po prostu nie do zycia a od stycznia chce isc na siłke i na muay thai sie zapisac i musze miec wiecej energi tylko mi chodzi jak długo sie utrzymają skutku uboczne obnizenia dawki
Sebiq
zaufany użytkownik

Re: klozapol rispolept i depakina

Post autor: Sebiq »

Nie radziłbym zmniejszania dawki bez konsultacji z lekarzem
schizek
zaufany użytkownik

a moze mi ktos tylko powiedziec czy moge umrzec przez to? jak tak to co mam zrobic jak kilka miesięcy zmnejszałem klozapol do 400mg i w trzy tygodnie zszedłem z 400 do 150mg to jak zwiększyc dawke
Roy89
zaufany użytkownik

Post autor: Roy89 »

chłopie umrzeć ???????????? Kto ci takich głupstw naopowiadał.
Awatar użytkownika
AMerei
zaufany użytkownik

Post autor: AMerei »

ja też biorę to połączenie leków w dość wysokich dawkach i oprócz pocenia się w nocy i ślinotoku nie mam żadnych objawów. radzę Ci skonsultować się z lekarzem (bo po co masz cierpieć?). opisz mu wszystkie objawy, warto reagować wcześnie zanim to się rozwinie w coś gorszego
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
schizek
zaufany użytkownik

chłopie umrzeć ???????????? Kto ci takich głupstw naopowiadał.
heheh nikt po prostu wczoraj sie tak czułem ze myslałem ze umre, było cięzko ale dołozyłem se 1mg rispoleptu i jakos sie mój organizm uspokoił chyba za szybko zszedłem z tych 5 mg
ja też biorę to połączenie leków w dość wysokich dawkach i oprócz pocenia się w nocy i ślinotoku nie mam żadnych objawów. radzę Ci skonsultować się z lekarzem (bo po co masz cierpieć?). opisz mu wszystkie objawy, warto reagować wcześnie zanim to się rozwinie w coś gorszego
ja mam tylko objawy zmęczenia sennosci no i tez slinotok ale mi przeszkadza to ze jestem senny i zmęczony rano wstaje 20 min przed busem nawet nie jem tylko papierosa zaplale i ide na autobus potem czekam az otworzą rejestracje i spie(dzis pierwszy raz nie spałem) w pracy ciągle siadam i spie i tak do 11 jestem nieprzytomny potem jakos sie wyrównyje ale wracam do domu i leze albo siedze przed kompem i na nic nie mam sił juz mam dosc wegetowania chce zacząc zyc po pracy na siłke potem nauka i posprzątac cos w domu bo jak ojciec przyjeżdza do mnie to tylko ryczy po mnie ze jest ku..wa syf i nie umie zrozumiec ze jestem na silnych lekach a dzis byłem zakręcony tak do 13 potem chyba mózg zaczął sie przyzwyczajac do niszej dawki i skakałem jak pop..rdolony miałem tyle energi ze to szok teraz tez sie czuje zajebiscie a objawy schizy jak na razie sie nie pogorszyły a raczej w koncu ustąpiły przestałem wierzyc ze jestem wybrancem Boga itp a lekarce nic nie powiem bo w papierach bede miał sie ze zmniejszyłem dawke leku i powiedzą ze przez to mam objawy i nie dostane grupy a jest mi potrzebna do pracy a conajmiej bede tam pracował jeszcze rok potem moze jak skoncze szkołę to wyjade do UK do roboty i bede miał juz na wszystko wy..ebane bo bracik juz tam na mnie czeka no ale czas pokaze co bedzie dalej mam nadzieje ze mi sie nie pogorszy
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”