gdhgfhth

Moderator: moderatorzy

piotr 84
bywalec

gdhgfhth

Post autor: piotr 84 »

i cant get no satisfacion gdyż jestem frustratem bije brata jak szmate
no bo mama mnie lała w dziećiństwie jak nie sprzątałem pokoju to teraz brata wyciskam jak szmate i poleruje nim kafelki w toalecie
he he he
to właśnie powiedziałem
że że że stałem przed futryną sklepu i wszystko pokazałem
he he he tak właśnie jestem ekshibicjonisto z małym wackiem przez niego byłem frustratem ale po minie tej ślicznej pani poczułem jakbym był posiadaczem armaty
he he he
satysfakcji nie osiągniesz bęcwale póki radości z ubóstwa duchowego nie osiągniesz i nie ucieszysz się
że choć jesteś mały gruby brzydki twuj uj wygląda jak pół frytki pryszcz na dupie masz bardzo brzydki w szkole nierozumiałeś matematyki a po łapie zawsze dostawałeś bo nigdy niewiedziałeś że nie z czasownikami pisze sie oddzielnie zamiast na boisku to z tyłu za bramką stałeś i piłki podawałeś byłeś taki brzydki że musiałeś prosić Wicuśa by ulepił grzybki bo to było jak z Jonesko-groteski i tylko tego w tym tekście nie rozumiałeś a reszte chytałeś bo to jak o tobie i choć potem w robocie te s.yrwusyny piłeczke pingpongową w morde wsadzili golutkiego związali za to że ty znowu w swojej robocie na mopie hipermarket oblatywałeś raty kredytu spłacałeś bo ożenili was ze sobą aż z Bogiem zaczołeś gadać co twojej psychiatrze nie bardzo się podobało
- swoją drogą harda suka z tej psychiatry
to pamiętaj masz wiele niedostrzegalnych talentów i twoi przyjaciele choć ich nie widzą to się nie wstydzą powiedzieć że je widzą np że
nikt tak jak ty z mopem nie lata że żart z pod sklepu był żartem lata 2008 że choć jetseś brzydki to ci Wicuś zawsze ulepi grzybki
a poza tym Tym jest brzydszy

tylko się nie rozkręć z tą satysfakcją i nie dostań urojeń wyższościowych znaczy już dostałeś bo z Bogiem gadałeś
Ostatnio zmieniony pt gru 15, 2017 12:04 am przez piotr 84, łącznie zmieniany 3 razy.
piotr 84
bywalec

Re: gdhgfhth

Post autor: piotr 84 »

a Rispolelept depo ci w dupe

nie chce mi się z sobą gadać
Matt
moderator
moderator

Re: gdhgfhth

Post autor: Matt »

Rispo depo w dupe - tak znam to :auto-ambulance: