Tisercin i inne
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Tisercin i inne
Mam taki problem.Otóż biore sulpiryd i zolafren.Sulpiryd jest w porządku lekiem ale mam dosyć zolafrenu.Dołuje mnie.Jutro ide do lekarza i chce wiedzieć co mam mówić.Czy moglibyście podzielić się jak się czuliście na lekach(neuroleptykach)wykluczając takie jak Sulpiryd(bo go biore),Zolafren(bo go nie chce),Zalasta,Zyprexa,Klozapol,Rispolept,Ketrel,Seroqel,Solian???MNie najbardziej interesuje tisercin.Uff...wiem że to może bawienie się w doktora ale w końcu chorzy na schizofremie wiedzą najlepiej jak się czują.Reszta zależy od lekarzy prowadzących.
Pozdr
Pozdr
tisercin miałem podawany w szpitalu w trakcie ostrej psychozy najpierw haloperidol, relanium, tisercin, cloraxen, clopixol tak mam wpisane na karcie wypisu to zbytnio niepamietam pozniej bralem clopixol mialem po nim akatyzje i ogolnie bylem sztywny i spalem 16 h na dobe pózniej rispolept w moim przypadku najwiekszy syf potem przyszla kolej na zalaste i to najlepszy lek jak dla mnie tez ma skutki uboczne ale nie tyle co wszczesniejsze leki
- kombinator
- bywalec
nie dziwie się,że nie chcesz,
wiem jak dawkowane są leki w niektórych szpitalach,
gdyby ktos proponował ci dwie flachy wódki do wypicia,
albo dwie flachy koniaku,
a jesli nie chcesz to dwie flachy wina,
to chociaż lubisz wypic, nie chciałbyś pewnie zapic sie w trupa,
jesli w dodatku,ten który ci to proponuje , twierdziłby, ze to jest tylko soczek
wiem jak dawkowane są leki w niektórych szpitalach,
gdyby ktos proponował ci dwie flachy wódki do wypicia,
albo dwie flachy koniaku,
a jesli nie chcesz to dwie flachy wina,
to chociaż lubisz wypic, nie chciałbyś pewnie zapic sie w trupa,
jesli w dodatku,ten który ci to proponuje , twierdziłby, ze to jest tylko soczek