Mam do sprzedana Seroxat - 27 tabletek - ktoś potrzebuje??
Moderator: moderatorzy
Mam do sprzedana Seroxat - 27 tabletek - ktoś potrzebuje??
Mam do sprzedania lek o nazwie Seroxat.Zostało mi prawie całe opakowanie,a już go nie potrzebuję bo zażywam inny.Jest ktoś może chętny kupić??27 tabletek za 38 zł.Zapłata -obowiązuje wpłata na konto.Moje GG:3283595
Freya
Toteż wcale ich nie chcę sprzedawać. A w aptekach Wiktorio nie przyjmują!Wiktoria pisze:A czy nie wiecie że nie wolno sprzedawac leków. Mozna przekazać do poradni lub apteki.
Nikt nie przepisuje recept! Ale to drogie farmaceutyki - mogą się przydać komuś kto liczy się z kasą. I nie "przez internet" króliczku, ale na tym forum!!. Mądremu mogą sie przydać, a głupi i tak znajdzie sposób, żeby dostać to co chce.Rabbit pisze:Ja też uważam że sprzedawanie lub oddawanie leków przez internet jest nierozważne chyba że się kogoś zna osobiście i jest się przeświadczonym o jego chorobie.
Niebezpieczne są nawet syropy od kaszlu, czytałeś?
W związku z tym ponawiam propozycję.
Demeter
Tu, gdzie mieszkam nie ma oddziału psychiatrycznego. Poczekam, może ktoś się zgłosi - jestem w stanie zapewnić pełną anonimowość przy odbiorze. Jestem też Wiktorio (ciągle to muszę podkreślać i już mi wychodzi bokiem
) bardo dorosła i nie sądzę, żeby ktokolwiek mógł "wykorzystać" moje intencje.
Demeter