Mam do sprzedana Seroxat - 27 tabletek - ktoś potrzebuje??

Moderator: moderatorzy

FREYA
zaufany użytkownik

Mam do sprzedana Seroxat - 27 tabletek - ktoś potrzebuje??

Post autor: FREYA »

Mam do sprzedania lek o nazwie Seroxat.Zostało mi prawie całe opakowanie,a już go nie potrzebuję bo zażywam inny.Jest ktoś może chętny kupić??27 tabletek za 38 zł.Zapłata -obowiązuje wpłata na konto.Moje GG:3283595
Freya
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

Oddam Rudotel 10 mg - 20 tabletek,
Coaxil 12,5 - 55 tabletek,
Seroxat 20 mg - 17 tabletek.
Prześlę we wskazane miejsce. Proszę pisać na pm.

(przepraszam)
Demeter
Rabbit
zaufany użytkownik

Post autor: Rabbit »

Ja też uważam że sprzedawanie lub oddawanie leków przez internet jest nierozważne chyba że się kogoś zna osobiście i jest się przeświadczonym o jego chorobie.
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Wiktoria pisze:A czy nie wiecie że nie wolno sprzedawac leków. Mozna przekazać do poradni lub apteki.
Toteż wcale ich nie chcę sprzedawać. A w aptekach Wiktorio nie przyjmują!
Rabbit pisze:Ja też uważam że sprzedawanie lub oddawanie leków przez internet jest nierozważne chyba że się kogoś zna osobiście i jest się przeświadczonym o jego chorobie.
Nikt nie przepisuje recept! Ale to drogie farmaceutyki - mogą się przydać komuś kto liczy się z kasą. I nie "przez internet" króliczku, ale na tym forum!!. Mądremu mogą sie przydać, a głupi i tak znajdzie sposób, żeby dostać to co chce.
Niebezpieczne są nawet syropy od kaszlu, czytałeś?
W związku z tym ponawiam propozycję.
Demeter
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

W takim razie mogę je przesłać Tobie. Wytarczy wskazać urząd pocztowy, gdzie możesz odebrać przesyłkę na poste restante nie podając własnego adresu.Nie musisz też podawać swojego imienia i nazwiska - wystarczy hasło, ale to już na pm.
Demeter
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Tu, gdzie mieszkam nie ma oddziału psychiatrycznego. Poczekam, może ktoś się zgłosi - jestem w stanie zapewnić pełną anonimowość przy odbiorze. Jestem też Wiktorio (ciągle to muszę podkreślać i już mi wychodzi bokiem :wink: ) bardo dorosła i nie sądzę, żeby ktokolwiek mógł "wykorzystać" moje intencje.
Demeter
ODPOWIEDZ

Wróć do „leki, terapie”