Jak w Polsce choruje się na schizofrenię - audycja w radiu
Moderator: moderatorzy
- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
Jak w Polsce choruje się na schizofrenię - audycja w radiu
Jak w Polsce choruje się na schizofrenię mówią psychiatra, dr Anna Pławecka, Katarzyna Boguszewska z Warszawskiego Domu Pod Fontanną i pacjent – pan Marek.
http://rdc.pl/publikacja/wieczor-rdc-ub ... izofrenia/
http://rdc.pl/publikacja/wieczor-rdc-ub ... izofrenia/
.
Re: Jak w Polsce choruje się na schizofrenię - audycja w rad
Rzeczywiście ciekawa audycja. Myślę że podobnie jak Pan Marek zostałem za późno zdiagnozowany. To powinno nastąpić w okresie szkolnym.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zbanowany
Również stwierdzam, że ciekawa nie z tego względu, że sama w sobie jest ciekawa, bo nawet nie przesłuchałem jej ani sekundy, ale ze względu na osobę, która ją poleca.
Człowiek, który nie szanuje chorych przez ich publiczne wyśmiewanie i opluwanie żali się, że ludziom z tą diagnozą jest ciężko żyć w Polsce, bo jak się domyślam tego dotyczy ta audycja?...
Człowiek, który nie szanuje chorych przez ich publiczne wyśmiewanie i opluwanie żali się, że ludziom z tą diagnozą jest ciężko żyć w Polsce, bo jak się domyślam tego dotyczy ta audycja?...
Kiedyś chciałem być mądry. Aż sobie uświadomiłem, że jest to niemożliwe. Gdyż mądrość jest stanem nieosiągalnym do którego można jedynie dążyć. Dlatego dążę do celu po mimo, że go nie osiągnę, jak Syzyf pcham swój głaz z wiarą, że może się jednak mylę...
- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
Pomyliłeś mnie z kimś innym.Mniej Więcej pisze:ze względu na osobę, która ją poleca. [...] Człowiek, który nie szanuje chorych przez ich publiczne wyśmiewanie i opluwanie
.
A ja chyba poznałam p. Marka na Grottgera. Wydawał mi się duszą towarzystwa.