Napoje Energetyzujące
Moderator: moderatorzy
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Napoje Energetyzujące
Hej,pijecie może napoje energetyzujące czasem???Ja czasami tak,jeśli tak to jaki jest wasz ulubiony.Ja lubię Redbulla oraz Black,ale to czasami tylko pije.Pozdro Mordki 

Michal
Re: Napoje Energetyzujące
A mi smakuje i działa na mnie ten z Biedronki.

Ale tak na co dzień, to wolę colkę popijać w pracy

Ale tak na co dzień, to wolę colkę popijać w pracy

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Ten Monster, to 0,5 litra, z tego co kojarzę...
Dużo trochę
Dużo trochę

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Sa bardzo szkodliwe, to legalna dozwolona trucizna. Te które zawierają taurynę w polaczniu z kofeina sa najgorsze. Wiecie z czego robia taurynę? Z byczej spermy, ta naturalna, a ta sztuczna, to nawet nie wspomnę, by nie psuc wam humoru na wieczor. Poza tym sa bardzo rakotwórcze, wszystkie bez wyjątku, skracają zycie, zageszczaja krew, co prowadzi w następstwie do udarow mózgu, zatorow, miazdzycy oraz problemów z sercem, takich jak arytmia.
Ale po co to wogole pic? skoro w przyrodzie jest masa naturalnych energetykow! Zdrowych i o niebo lepszych i skuteczniejszych! Wystarczy polaczyc zielona herbate lisciasta ze szczypta Yerba Mate! Po tej mieszance wyskoczycie z butow, dosłownie, jak pan Cejrowski
a jak niechce się wam zaparzać, to jeszcze jest zen-szen w pastylkach, a jeszcze Guarana, jagody Goji, pylek pszczeli. Wszystko razem polaczyc, to można nawet biegac po suficie jak w matrixie
powaznie i nie trza do tego robic śmietnika ze swojego organizmu 
Ale po co to wogole pic? skoro w przyrodzie jest masa naturalnych energetykow! Zdrowych i o niebo lepszych i skuteczniejszych! Wystarczy polaczyc zielona herbate lisciasta ze szczypta Yerba Mate! Po tej mieszance wyskoczycie z butow, dosłownie, jak pan Cejrowski