Wyraznych slow sprzeciwu było brak!
Tak wiec START

Co myślicie o takim pomysle? Dni cieplych i słonecznych jest coraz mniej, pogoda znacznie się ochlodzila i moc gorących emocji i wrazen była by mysle wskazana

Osobiscie widzialbym w wyborach takie kandydatki:
Moi
Mei
Czarna Milczaca Mery
Gehenna
Sophie
Zagubiona we mgle
Jojo
Yennifer
Mariii
Kara83
Ćma
Is
Mandrynka
Buszra82
Koniczynka
Jezyk
AMerei
Pamal
Niebieska
Coty
Lawenda
Think
Niewazne
Margareth
Joanna
Avery
Schizo
Moglem tez pominąć kogos ważnego, kogo darzycie sympatia, a ja moglem po prostu zapomnieć, dlatego proszę o zgłaszanie waszych kandydatur. Gdy wszystko będzie gotowe będę mogl stworzyć ankiete.
Troche mam mieszane uczucia co do Moi, gdyż jest moderatorem i ten fakt może przewazyc w kwestii oddawania glosow, jak widzicie ta kwestie? Należy jednak wziąć pod uwagę, ze jest dziewczyna, forumowiczka i również zasluguje na udial w zawodach.
Nagroda w zawodach moglby być Honorowy Tytul Moderatora forum. Wiem, ze nie mnie tu decydować, to lezy w kwestii zarządu, ale uwazam, ze na forum zdecydowanie brakuje pięknych moderatorek dziewczyn, nie wiem czemu przewazaja chlopy, pewnie dlatego, ze dziewczyny sa bardziej niesmiale i same nie zglaszaja własnych kandydatur. A taka Gehenna z jej lwim pazurem, sadze, ze była by doskonałym moderatorem

Co o tym myślicie? Powtarzam, ze to wyłącznie luzna propozycja i nic na sile jezeli wystapia jakiekolwiek glosy sprzeciwu