Wyjeżdżam do pracy
Moderator: moderatorzy
- JudasHonor
- moderator
Wyjeżdżam do pracy
Witam,
Kochani, wyjeżdżam dziś do pracy do Holandii, po dłuższym okresie bez pracy. Warunki i sama praca wydaje się dobra, więc myślę że trochę tam posiedzę i mam nadzieję zarobię. Nie jest stricto związana z moim zawodem ale po części, będę operatorem wycinarki laserowej CNC. Może mnie nie być jakąś chwilę na forum, gdyż zoorganizowanie neta, pewno zajmie mi jakies dwie chwile.
Pozdrawiam wszystkich
Adrian
Kochani, wyjeżdżam dziś do pracy do Holandii, po dłuższym okresie bez pracy. Warunki i sama praca wydaje się dobra, więc myślę że trochę tam posiedzę i mam nadzieję zarobię. Nie jest stricto związana z moim zawodem ale po części, będę operatorem wycinarki laserowej CNC. Może mnie nie być jakąś chwilę na forum, gdyż zoorganizowanie neta, pewno zajmie mi jakies dwie chwile.
Pozdrawiam wszystkich
Adrian
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Re: Wyjeżdżam do pracy
O! Nieźle! Powodzenia w nowym życiu
Słyszałam od koleżanki, która niedawno pracowała w Holandii że docenia się tam pracownika. Sama byłam w Anglii kilka lat (w latach 90-tych) ale teraz tam o pracę ciężko. Na razie mam pracę w Polsce, ale gdybym ją straciła to pewnie uderzyłabym teraz na Holandię właśnie.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego!

Jeszcze raz wszystkiego dobrego!
Melisa
Powodzenia
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
- lea
- zaufany użytkownik
Powodzenia i daj znać jak już załatwisz neta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Powodzenia, miłej atmosfery i warunków w nowej pracy. Pozdr.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- amigo
- zaufany użytkownik
Powodzenia w pracy i uwazaj na stres zebys nie dostal nawrotu.
Gratuluję odwagi! 

Powodzenia. 

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Powodzenia i odezwij się do nas, jak załatwisz połączenie z internetem 
Pozdrawiam.m.

Pozdrawiam.m.
będzie dobrze, trzymam kciuki 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Taa, wszyscy wyjedźcie, ostatni gasi światło 

Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- lea
- zaufany użytkownik
Ja nie wyjezdzam, ja wracam44 pisze:Taa, wszyscy wyjedźcie, ostatni gasi światło

Pzdr
To też Holandia Lea ?
A może lepiej nie wracać jak tu u nas takie problemy z pracą.
A może lepiej nie wracać jak tu u nas takie problemy z pracą.
W całym chaosie jest kosmos
- JudasHonor
- moderator
Okej, jestem online.
Praca okazała się zgodna z tym co było mi wiadomo. Pracuje przy maszynie do cięcia laserem. Pracujemy przy dużych elementach, kilku metrowych. Jeśli chodzi o samą obsługę maszyny, to jest to ciekawe i nie męczące. Ciężkie jest natomiast, to co następuje po każdej obróbce, układanie ciężkich metalowych detali. Ale suma sumarum, plusy przeważają nad minusami.
Jeśli chodzi o zakwaterowanie to mam bardzo dobre warunki. Mamy tyle miejsca, że możemy się ganiać. Mamy siłownię, internet, polską TV, w miarę blisko do sklepów.
Mam nadzieję, że pobędę tu jakąś chwilę i odłożę parę groszy.
PS
Być może załapię jeszcze dodatkową fuszkę po godzinach, gdyż rozmawiając ze sprzedawcą w składzie ze sprzętem, zaoferowałem mu pomoc w naprawie komputerów. W poniedziałek się okaże, czy zaakceptuje moją propozycję.
pozdrawiam z kraju tulipanów.
Praca okazała się zgodna z tym co było mi wiadomo. Pracuje przy maszynie do cięcia laserem. Pracujemy przy dużych elementach, kilku metrowych. Jeśli chodzi o samą obsługę maszyny, to jest to ciekawe i nie męczące. Ciężkie jest natomiast, to co następuje po każdej obróbce, układanie ciężkich metalowych detali. Ale suma sumarum, plusy przeważają nad minusami.
Jeśli chodzi o zakwaterowanie to mam bardzo dobre warunki. Mamy tyle miejsca, że możemy się ganiać. Mamy siłownię, internet, polską TV, w miarę blisko do sklepów.
Mam nadzieję, że pobędę tu jakąś chwilę i odłożę parę groszy.
PS
Być może załapię jeszcze dodatkową fuszkę po godzinach, gdyż rozmawiając ze sprzedawcą w składzie ze sprzętem, zaoferowałem mu pomoc w naprawie komputerów. W poniedziałek się okaże, czy zaakceptuje moją propozycję.
pozdrawiam z kraju tulipanów.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
.
Ostatnio zmieniony pt lut 03, 2017 12:59 am przez Larisuna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zarejestrowany użytkownik
Życze powodzenia i wysokich zarobków :D
- lea
- zaufany użytkownik
Miło czytać, że dobrze zajechałeś i że praca zgadza się z tym co obiecywano. Powodzenie i pisz czasem jak ci tam się pracuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam