XVIII Festiwal Nauki w Warszawie !!!

Tu znajdują się inne popularne tematy nie związane ze schizofrenią.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Piotrmanowy-Nick
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: Usunięte

XVIII Festiwal Nauki w Warszawie !!!

Post autor: Piotrmanowy-Nick »

Zapraszam wszystkich na ta wielką, bezpłatną imprezę :)
http://festiwalnauki.edu.pl/
Myślę ze jest to mądre i rozwijające.
W tym roku umarl dyrektor tego festiwalu. Mam wrazenie ze w zeszlych latach zapowiadalo sie ciekawiej i program był lepszy, ale oferta wykladow, warszatow, debat, pokazow itp jest nadal impopnująca.
trwa od 19.09.2014 do 28.09.2014r.
Zapewne ja wykupie bilet na pociąg co najmniej tygodniowy i bedę codziennie. Chcialbym skorzystac ile się da, trzeba jednak poswiecic chwilę, na przejrzenie programu, skorzystanie z wyszukiwarki programu festiwalu by powybierac to co nas interesuje najbardziej :) Dziedzin roznych jest bardzo wiele, naprawde jest z czego wybierac!
Bylem juz 2 razy i bylo naprawde super, ale trzeba wybrac to co nam bedzie pasowało Uśmiech, chociaz ja sie troche nudzilem moze na 1 wykladzie, a bylem na kilkudziesieciu co najmniej.

Jesli ktos z Warszawy lub okolic chce się wybrać, może możnaby się wybrać na cos razem? ;> Przy okazji spotkac się i pogadac o rozwoju, albo po prostu poznać kogos zza drugiej strony monitoru. Zachecam na priv i tutaj gdyby ktos byl otwarty na taką opcję.

Jak są jakieś pytania chętnie odpowiem! Nie jestem może weteranem, ale bylem w 2010 i 2011
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
Awatar użytkownika
Piotrmanowy-Nick
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: Usunięte

Re: XVIII Festiwal Nauki w Warszawie !!!

Post autor: Piotrmanowy-Nick »

Jest 619 spotkan !!! wyklady głownie, ale tez pokazy, wystawy, wycieczki ( np do reaktora Maria w Świerku - zadnych kosztów ! ;) ) warsztaty, debaty, dla kazdego cos fajnego. Minelo juz kilka dni wiec zostalo mniej niz 619 ale zachęcam do korzystania.
Najbardziej niezrozumiałe jest to, że w ogóle cokolwiek daje się zrozumieć - Albert Einstein w odniesieniu do Wszechświata
ODPOWIEDZ

Wróć do „tematy dowolne”