Już wkrótce będziemy wszyscy sobą !

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Karakan
nadużywający
nadużywający

Już wkrótce będziemy wszyscy sobą !

Post autor: Karakan »

Już niebawem , to wszystko się skonczy ...

Tak tak niebawem , jesteś zaskoczony tym co przeczytałeś ? Może wcale Cie to nie dziwi ? Może straciłeś nadzieje ? A może nie dowierzasz ?

Tak wiec Schizofrenia i inne choroby sie koncza za 6 lat już w 2012 roku ... czyli szybko zleci . Wywnioskowałem to na podstawie moich doświadczeń , jak i wszystkich innych rzeczy z internetu które tworzą mi jedną całość . Bóg zdejmnie z nas wszystkie zanieczyszczenia duchy , i larwy szatana z których powstaje schizofrenia , na która lekarze nie moga znaleźć odpowiedzi . Będzie podział i wszystko zostanie zunicestwione to co złe oczywiscie .

Schizofrenia to nie jest choroba , to jest zwykłe zniewolenie opętanie czy jak inaczej to nazwać ... będzie starcie między dobrem a złem , to są ostatnie podrygi duchow co powoduja schizofrenie i inne choroby

Tak więc zostało nam 6 lat Schizofreni miłej zabawy :wink: i udanego powrotu do siebie ....

Pozdrawiam
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

A skąd takie przemyślenia skoro schiza jest na świecie od tysięcy lat....
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Też sporo o tym czytałem. Ziemia po serii kataklizmów wchodzi w czwartą gęstość w 2012 roku. Jest to poziom pół materialny, pół duchowy, zmienna fizyczność tam panuje. Ponoć nie ma na tym poziomie chorób. średnia długość życia wynosić będzie 400 lat.Odżywianie też wygląda inaczej, żywić się będziemy energiami pobieranymi z otoczenia. Ludzie podzielą się, jedni będą służyć sobie, drudzy służyć innym. Na tym poziomie obie te formy służenia przybierają najwyższą formę. Czyli jedni bedą się żywić miłością, drudzy cierpieniem. Na poziomie tym nie ma czasu, przestrzeni, prawo i lewo. Będziemy porozumiewać się telepatycznie. Tylko że 2012 rok przeżyje może 6% ludzi, na dodatek trzeba bedzie stawić czoło okupantowi z Zeta Reticuli w Orionie - apokaliptycznej bestii. Zbliża się także przyjście Chrystusa. Miłość i prawda zwyciężą. Żyjemy w naprawdę ciekawych czasach, w czasach Armagedonu.Przeżycie tego będzie extazą. Niech moc będzie z wami.
Jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na ten temat polecam stronę:
www.quantumfuture.net/pl/
Mestre Zumbi
zaufany użytkownik

Re: Już wkrótce będziemy wszyscy sobą !

Post autor: Mestre Zumbi »

Karakan pisze: Tak wiec Schizofrenia i inne choroby sie koncza za 6 lat już w 2012 roku

Tak więc zostało nam 6 lat Schizofreni miłej zabawy :wink: i udanego powrotu do siebie ....
Zamiast szukac pociechy w eschatologicznych majakach, od których się roi w każdej epoce zawsze i wszedzie, radziłym jednak samemu się zabrać do pracy nad sobą. Bo naprawdę, mało co tak raduje Leworęczne Moce, jak dobrowolne pogrążanie się w iluzjach. Karmicznych supłów nikt za ciebie nie rozwiąże, nawet w 4. czy 5. gęstości...
Awatar użytkownika
madzia.7
zaufany użytkownik

Post autor: madzia.7 »

Tez troche czytałam na temat roku 2012...
Ale tak naprawde nie znamy dnia i godziny..
Kiedyś to na pewno sie stanie...
Królestwo Boze będzie na Ziemi
Hura...!
Gucio

Post autor: Gucio »

Ej a wiecie że to ludzie sobie ponumerowali lata,i toże będzie rok 2012 to beznzczenia,to są numerki tylko dla ludzi,świat nieliczy lat,2012 rok to poprostu lata od narodzin jakiegos żyda Jezusa który ostro zamotał kiedys jakiś żydków,a pużniej przyszło to do nas do polski.My Polacy wieżylismy w Świętowita,wieżyliśmy w siły natury a wiara chszęścijanska została nam nażucona i dlamnie te numerki są bezsensu i te żydowskie brednie o bogu też,jakiś brudny żyd kiedys dostał udaru na pustyni i wymyślił sobie jakiegoś boga.Shizofrenia to choroba mózgu,choroba myślenia a nie jakieś tam czary,demony itp. to są bajki.Jesteśmy chorzy bo mamy coś nietak w mózgu i to wszystko,nietrzba się niczego doszukiwać bo taka jest prawda.
Gość

Post autor: Gość »

E tam, dajcie sobie spokój i weźcie sie za siebie. Ludzie od dawna poszukują sensacji żeby życie nie było nudne i koniec świata mamy średnio co 3 lata. Każdy średnio inteligenty człowiek nie wierzy w takie bzdury.
WEŹCIE SIĘ ZA SIEBIE PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO
Karakan to juz nie pierwszy twój temat mający wywołać chyba zamieszanie
Wydaje mi sie ze wcale nie jestes chory idz lepiej na forum takie jak to np.
http://www.tajne.org/forum/1_Swiat_Tajemnic.html albo to http://www.paranormalne.pl/Forum/index.php :lol:
Karakan
nadużywający
nadużywający

Anonymous pisze:E tam, dajcie sobie spokój i weźcie sie za siebie. Ludzie od dawna poszukują sensacji żeby życie nie było nudne i koniec świata mamy średnio co 3 lata. Każdy średnio inteligenty człowiek nie wierzy w takie bzdury.
WEŹCIE SIĘ ZA SIEBIE PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO
Karakan to juz nie pierwszy twój temat mający wywołać chyba zamieszanie
Wydaje mi sie ze wcale nie jestes chory idz lepiej na forum takie jak to np.
http://www.tajne.org/forum/1_Swiat_Tajemnic.html albo to http://www.paranormalne.pl/Forum/index.php :lol:
Na obu już jestem :wink:
Karakan
nadużywający
nadużywający

heniek pisze:A skąd takie przemyślenia skoro schiza jest na świecie od tysięcy lat....
Gadam z jakimś zmarłym czy demonem który niejednokrotnie mi udowadniał że zna przyszłość i on mnie na ten trop naprowadził , szczerze to wierze mu , i mam na to mase dowodow ktore jednak dla Ciebie nie są żadnym argumentem , ponieważ to by musiał ktoś zobaczyc na własne oczy nie da sie tego opisać , ani przekazać , nie chce tu nikogo przekonywać to moje zdanie jak i wielu innych osób
Awatar użytkownika
madzia.7
zaufany użytkownik

Jak byłam w psychozie, byłam w szpitalu i oglądałam telewizję...
Dziwne wiecie co wtedy w telewizji widziałam...
Coś na obraz Końca Świata- Były wiadomości przekazywane na bierząco jak ludzie umierali na ulicy.. Poprostu łapali się za serce i umierali bez większego powodu...
Dziwne to mi się wydaje do dzisiaj...
Mam wrażenie jak bym widziała coś co ma się w przyszłosci zdarzyć..
Mój umysł był jakoś rozmazany w czasie. Nie znajdowałam sie jakby w obecnym czasie, Tylko byłam rozmyta..
Mieliście coś takiego?
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

madzia.7 pisze:Coś na obraz Końca Świata- Były wiadomości przekazywane na bierząco jak ludzie umierali na ulicy.. Poprostu łapali się za serce i umierali bez większego powodu...

Bo tak to będzie wyglądało. Ci którzy mają za niskie wibracje by dostać się na czwartą gęstość po prostu umrą w momencie wchodzenia w nią. Jest to spowodowane przez falę czasoprzestrzenną, która jest odpowiedzialna za zmiany zachodzące na Ziemi. Więcej o fali:
www.quantumfuture.net/pl/falaindeks.htm
www.quantumfuture.net/pl/fala1.htm
www.quantumfuture.net/pl/fala2.htm
Awatar użytkownika
madzia.7
zaufany użytkownik

Dzięki Ci Panie że jestem Twoim dzieckiem:

http://www.objawienia.pl/sub/listy/list27.html
Gość

Post autor: Gość »

o LOL, powiem wam tylko wierzcie w bajki, i tak się rozwija wasza schizofrenia. Widać zajęcia nie macie i szukacie bzdur po necie :lol:
Karakan
nadużywający
nadużywający

Anonymous pisze:o LOL, powiem wam tylko wierzcie w bajki, i tak się rozwija wasza schizofrenia. Widać zajęcia nie macie i szukacie bzdur po necie :lol:
schizofrenia to bzdura , a w coś wierzyć trzeba
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Aleera?Tunrida? pisze:co za bzdury!! zbawiciela nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1boga nie ma, on nie istnieje!!!!
Jeśli nie ma boga, to nie ma też szatana, demonów i wogóle istot niematerialnych, czyż nie, Aleero :?:
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Oczywiście że nie ma nikogo ponad nami, wszystko jest sobie równe bo wszystko jest bogiem, ja to wiem ale wy mi pewnie nie wierzycie :( A propos diabłów - ja jestem szatanem, możecie się do mnie zwracać "szatanie" jeśli chcecie :D :wink:
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Kurde 6 lat to kupa czasu, przeraża mnie to że tyle lat będę musiał się z tym gównem męczyć, no ale cóż, żyć muszę :roll:
Karakan
nadużywający
nadużywający

Chors pisze:Kurde 6 lat to kupa czasu, przeraża mnie to że tyle lat będę musiał się z tym gównem męczyć, no ale cóż, żyć muszę :roll:

To jest malutko ? a od ilu lat sie meczysz ? ja juz sie w sumie przyzwyczaiłem , tylko czasami jeszcze sie boje nocami
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Męczę się 3 lata, w sumie też przywykłem ale czasem mam dość i chcę żyć jak dawniej :cry:
Karakan
nadużywający
nadużywający

To tak jak ja , jeszcze bedzie pieknie trzeba byc cierpliwym , a czym sie teraz zajmujesz ?
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”