Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych

Post autor: Walet Pikowy »

Witam
Otoz bez mojej zgody wiem kto upublicznil wszystkim moje zdjecie.Ostrzegam przed tymi zaklamanymi ludzmi!!

Pozdro Tup
Zbyszekch
bywalec

Re: Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewny

Post autor: Zbyszekch »

Zwracam się do moderatora o usunęcja szklaującego wpisu pokoju Schizofrenicy na czatonet.

Pozdrawiam Zbyszek
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

dobrze Ci tak :auto-ambulance:
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Mam swiadka ktory potwierdza,ze tam takie cyrki sie dzieja .W ogole jutro zglaszam ta sprawe na policje.

Pozdro Tup
ocean
zaufany użytkownik

Post autor: ocean »

...
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2014 9:26 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbyszekch
bywalec

Tup ja mam więcej świadków którzy mogą potwierdzić ze szkalujesz i obrażasz wulgarnie użytkowników pokoju schizofrenicy na czatonet grozisz ludziom. Naprawdę obrażasz tam chorych ludzi którzy chcą spokoju.więc przestań kłamać i szkalować pokój Schizofrenicy.
Zbyszekch
bywalec

maniek123 pisze:dobrze Ci tak :auto-ambulance:
Kolego faktycznie nie znasz sprawy Tupa znają na onecie wiedzą kim jest a tutaj przychodzi i robi siebie ofiare.
Zbyszekch
bywalec

Tup pisze:Witam
Otoz bez mojej zgody wiem kto upublicznil wszystkim moje zdjecie.Ostrzegam przed tymi zaklamanymi ludzmi!!

Pozdro Tup
Dlaczego szkalujesz pokój Schizofrenicy skoro wiesz kto opublikował twoje zdjęcie to nie znaczy ze musisz tutaj przychodzić i szkalować pokój schizofrenicy czatonet tak się nie robi obrazasz tam wielu porządnych ludzi przemyśl sobie za nim coś napiszesz kłamliwego na kogoś.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Zbyszekch a co to ci tak przeszkadza że on wyraża swoje zdanie że mu się nie podoba jak się z nim ktoś obszedł . Nie znam sprawy co to za zdjęcie, o co chodzi ale jeśli słusznie uważa że postąpiono z nim niegodnie to ma prawo się wypowiedzieć .

Co masz na myśli że wszyscy go tam znają a tu robi z siebie ofiarę? to agresja słowna .
Ty też robisz z siebie ofiarę bo się tu chyba po to zalogowałeś by bojować w tym temacie a więc nie jesteś raczej bezstronny.

Zrobił coś złego czy po prostu się czepiasz?

ps. ja po prostu nie zauważyłem by Tup był agresywny na forum . Moi czy ktoś inny mogli by się obiektywniej wypowiedzieć na ten temat. Pewnie niepotrzebnie to pisałem wszystko w sumie...
Zbyszekch
bywalec

Słonecznik1 pisze:Zbyszekch a co to ci tak przeszkadza że on wyraża swoje zdanie że mu się nie podoba jak się z nim ktoś obszedł . Nie znam sprawy co to za zdjęcie, o co chodzi ale jeśli słusznie uważa że postąpiono z nim niegodnie to ma prawo się wypowiedzieć .

Co masz na myśli że wszyscy go tam znają a tu robi z siebie ofiarę? to agresja słowna .
Ty też robisz z siebie ofiarę bo się tu chyba po to zalogowałeś by bojować w tym temacie a więc nie jesteś raczej bezstronny.

Zrobił coś złego czy po prostu się czepiasz?

ps. ja po prostu nie zauważyłem by Tup był agresywny na forum . Moi czy ktoś inny mogli by się obiektywniej wypowiedzieć na ten temat. Pewnie niepotrzebnie to pisałem wszystko w sumie...

Bronie pokoju przed pomówieniami tupa .Kolego poznasz tupa blizej to zmienisz zdanie o nim .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Nie chcę tej sprawy jakoś wywlekać ponad miarę bo nawet Tup może sobie nie życzy .

Nie ja jestem tu od wyroków kto ma racje. Ty tu jesteś właśnie by bronić tamtego pokoju.Czemu właściwie to robisz, czemu na tym ci zależy tak bardzo skoro nie jesteś tutaj aktywny a wiesz że on tu pisze?
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Jakos tu jestem dosyc dlugo,mam duzo wpisow ty poprostu zalozyles konto by mnie oczerniac.Czy kogos tutaj obrazalem bez powodu,oprocz jednej malem sprzeczki z Mankiem ktory nie zrozumial mojego zartu moze to bylo nieporozumienie.Probowalem rozweselic forum ale go nie wyzywalem pozniej.Niestety tu panuje wieksza kultura wzgledem mojej osoby i tez takowe stanowisko jest moje wobec osob na forum.Na poczatku mojej przygody z czatem wyrzucales mnie podczas zwyklej rozmowy az jedna osoba zrezygnowala z tego pokoju przez takie traktowanie i przeniosla sie na inny.A teraz moje zdjecie upublicznili na forum ogolne ciekawe jakby sie kazda osoba z forum czula gdyby ktos jej zdjecie umiescil w wpisie na forum bez jej zgody,to przebija wszystko co reprezentuje ten pokoj,nawet nie szanowanie prywatnego wizerunku.

Pozdro Tup
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

A nie możecie się po prostu porozumieć w normalny sposób ? Sytuacja jest aż tak napięta?
Może ktoś się lekko przyzna do błędu itd. i rozmowa sama popłynie. Ale to wasza sprawa.
ocean
zaufany użytkownik

...
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2014 9:27 pm przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbyszekch
bywalec

ocean pisze:ciekawi mnie co oznacza wyrażenie 'mu porkewnych'? czy można prosić o więcej informacji?
Trzeba zapytać o to tupa co to znaczy mu pokrewnych .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Slonecznik oni mnie zablokowali i bawili sie kosztem mnie w swoim gronie.Nawet przy tym nie bylem ale mam pewne info.Ok zbyszek jak jestes taki cwany to daj foto tez upublicznie na ty forum je,niech wszyscy Cie poznaja,masz odwage?nawet sie zgodze mozesz mnie pozniej obrazac.Fajna zabawa co nie?miales mnostwo radochy gdy kpili ze mnie zreszta ja to przezyje ale jakos osoba chora poczuje sie wysmiewiskiem mnostwo ludzi chorych ma kompleksy,maja tusze np. dlatego wola sie ukrywac w necie,bo tu maja swoja prywatnosc.Taka zabawa moze zle sie skonczyc dla niej i mowie calkiem serio dlatego ostrzegam przed pokojami wszystkimi na onecie zwiazanymi z chorobami psychicznymi.

Pozdro Tup
ocean
zaufany użytkownik

czy tu chodzi o te całe forum 'radosny czajnik'?
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

.
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2014 11:37 pm przez Słonecznik1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbyszekch
bywalec

Tup pisze:Jakos tu jestem dosyc dlugo,mam duzo wpisow ty poprostu zalozyles konto by mnie oczerniac.Czy kogos tutaj obrazalem bez powodu,oprocz jednej malem sprzeczki z Mankiem ktory nie zrozumial mojego zartu moze to bylo nieporozumienie.Probowalem rozweselic forum ale go nie wyzywalem pozniej.Niestety tu panuje wieksza kultura wzgledem mojej osoby i tez takowe stanowisko jest moje wobec osob na forum.Na poczatku mojej przygody z czatem wyrzucales mnie podczas zwyklej rozmowy az jedna osoba zrezygnowala z tego pokoju przez takie traktowanie i przeniosla sie na inny.A teraz moje zdjecie upublicznili na forum ogolne ciekawe jakby sie kazda osoba z forum czula gdyby ktos jej zdjecie umiescil w wpisie na forum bez jej zgody,to przebija wszystko co reprezentuje ten pokoj,nawet nie szanowanie prywatnego wizerunku.

Pozdro Tup
Tup skoro ktoś umieśćił twoje zdjęcie w pokoju a ty wiesz kto to zrobił to się zgłasza do adminów onetu a nie pisze się w ten sposób Ostrzegam przed czatem onet-schizofreników i mu pokrewnych .Tup wiesz doskonale jak wyzywasz ludzi na onecie sa logi na twoje wypowiedzi mogę jej w każdej chwily pokazać .Więc przestań sciemniać ludziom.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Akurat juz drugi raz mam taka sytuacje ale tamta byla zgola inna otoz bylem na spolecznosci i ktos na czacie nie tym nazywal sie inaczej juz na niego nie wchodze,tak sie zdarza,ze wtedy nie mieli w ogole raczej moich fot tylko 2 osoby i tez dala w pokoju link z moim zdjeciem w profilu z tej spolecznosci dla innych bez mojej zgody.No ale to inna sytuacja,ale tez niezbyt ladna,tez jednej osobie link dawano z fb na ogol.Uwazam takie sytuacje za szczyt w sobie braku prawdziwosci.Jakos tu slonecznik nikt nie upublicznia bez zgody kogos zdjec uzytkownikow bo odrazu by wylecial na zbity pysk z forum mysle,bo innej kary nie powinien dostac.Obrazania sa i sa posty usuwane do niechcianych,ale takich swinstw tu sie nie robi.Za to szanuje to forum i podziwiam Pana Zbyszka zalozyciela,ze tak ladnie to funkcjonuje,zgola czaty to chamstwo brak szacunku.

Pozdro Tup
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”