.
Moderator: moderatorzy
Re: spokojnie, ja tylko ... teoretycznie
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2016 11:04 am przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak będziesz silnie tego chciała to zatrzymasz pracę serca siłą woli.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Gehenno, chyba nie spodziewasz się, że ktoś Ci tu, na forum, udzieli takich rad?
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2016 11:04 am przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o skuteczne samobójstwo to jest kilka teorii, ale tę wiedzę zachowam dla siebie. Ale jak dobrze poszukasz na forum to znajdziesz interesujące cię odpowiedzi...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Próbując się zabić masz olbrzymie szanse zostać kaleką do końca życia.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Więc jeśli chodzi o przedawkowanie leków: śmierć następuje najczęściej an skutek niewydolności oddechowo-krążeniowej. Przy czym nie ma to nic wspólnego ze spokojnym snem. Najprościej mówiąc: człowiek nie ma siły odwrócić głowy i rzyga sobie na twarz, dusząc się. Czy taki obraz Gehenno Cię zadowala? Wybacz za brutalność, ale oburzył mnie Twój wątek. Proponuję przenieść go do niechcianych i zamknąć.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Po prostu... nie wkręcajmy się w takie rzeczy. Niektórym wystarczy iskra.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja znam sposób zabicia się przy pomocy leków które bierzemy ale nie będe tu pisał bo tak jak mówi moi wystarczy iskra a może być nieszczęscie. Ktoś się może nakręcić i koniec.
moi, to by dało zafałszowany obraz, że nikt o tym nie myśli i wszyscy tu się mamy wspaniale. Może to jest jakiś sygnał od gehenny? I moim zdaniem nieładnie byłoby to przenosić do "niechcianych". Natomiast teoria szybko może się przekształcić w praktykę i wątpię, żeby ktoś udzielił ci, gehenno, na to odpowiedź - chyba że chce mieć kogoś na sumieniu.

- moi
- moderator
- Kontakt:
Oczywiście, że pomyślałam o tym wątku, jako o wołaniu o pomoc, ale tu potrzebny jest specjalista. Tylko, że Gehenna nie wierzy w skuteczność terapii. I koło się zamyka.
A wątek chciałam zamknąć, żeby nie podsycać fantazji. Niektórym może być tak ciężko, że widzą śmierć, jako wybawienie. Tylko, że samobójstwo to nie wybór - to brak wyboru. Dlatego potrzebny jest specjalista. Forum może wesprzeć, rozśmieszyć, oddalić złe myśli, ale nie zastąpi rzetelnej, fachowej terapii, która jest szansą na stabilizację psychiczną.
Pozdrawiam.m.
A wątek chciałam zamknąć, żeby nie podsycać fantazji. Niektórym może być tak ciężko, że widzą śmierć, jako wybawienie. Tylko, że samobójstwo to nie wybór - to brak wyboru. Dlatego potrzebny jest specjalista. Forum może wesprzeć, rozśmieszyć, oddalić złe myśli, ale nie zastąpi rzetelnej, fachowej terapii, która jest szansą na stabilizację psychiczną.
Pozdrawiam.m.
.
Na tym forum większość jest tak skoncentrowana na sobie, że nawet "sygnały" w postaci fotografii zmontowanej domowym sposobem szubienicy albo pociętych nadgarstków nie dałyby efektu.Petruccio pisze:Może to jest jakiś sygnał od gehenny? .
- moi
- moderator
- Kontakt:
Gehenno, ta choroba powoduje, że człowiek jest bardzo skoncentrowany na sobie. Głosy mówią o mnie, od tego, jak się czuję, jakie mam objawy zależy mój sposób interpretacji świata. Ja, ja, ja. Tylko czasami udaje się przez to przebić i trudno mieć o to pretensję.
A napisałam, że forum może "rozśmieszyć", bo to ostatnio pomogło Mariii.
Ten wątek absolutnie nie nadaje się do działu "humor", ale raczej do działu "Kto pomoże". Jednak Ty się pewnie na to nie zgodzisz. Problem polega bowiem na tym, że zgadzasz się pomagać sobie tylko na zasadach określonych przez Ciebie. Które nie zawsze są dla Ciebie dobre.
Pozdrawiam.m.
A napisałam, że forum może "rozśmieszyć", bo to ostatnio pomogło Mariii.
Ten wątek absolutnie nie nadaje się do działu "humor", ale raczej do działu "Kto pomoże". Jednak Ty się pewnie na to nie zgodzisz. Problem polega bowiem na tym, że zgadzasz się pomagać sobie tylko na zasadach określonych przez Ciebie. Które nie zawsze są dla Ciebie dobre.
Pozdrawiam.m.
.
- moi
- moderator
- Kontakt:
I Twoja wypowiedź jest dokładnym potwierdzeniem słów, które napisałam wyżej.
Nikt Ci na siłę nie będzie pomagał. Ale też nie będzie tu tolerancji na posty nawołujące do samobójstwa i eliminacji słabszych.
Pozdrawiam.m.
Nikt Ci na siłę nie będzie pomagał. Ale też nie będzie tu tolerancji na posty nawołujące do samobójstwa i eliminacji słabszych.
Pozdrawiam.m.
.
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2016 11:05 am przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.