.
Moderator: moderatorzy
Re: Czy komuś leczenie pogłębiło problemy zyciowe
Nie wiem, dopiero od wczoraj jestem gotowy na pracę z psychologiem, będę pracował nad cechą opiekuńczości.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Mi pogłębiło kontakt ze starymi. Jak im powiedziałem że mam schizkę, to nie uwierzyli, jak im powiedziałem że jadę na oddział dzienny bo mam "problemy" to w miarę coś tam zostało w ich główkach, ale i tak dalej myślą i czasem przy awanturach powtarzają mi to że pier*ole głupoty i to jest tylko i wyłącznie mój wymysł... Także pod tym względem mam trochę przesrane...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Rodzice twoi pewnie nie chcą się obwiniać o twoją chorobę więc wypierają jej istnienie.
Moje problemy życiowe pogłębiło odstawienie leków, nawrót i dwukrotne hospitalizacja, a nie to, że się leczę.
Tylko leki zwalczają moją psychozę, która z każdym epizodem staje się coraz gorsza, więc wolę się przed nią zabezpieczyć.
Dzięki lekom, mimo przygnębienia, traumie poszpitalnej, zwiększeniu apetytu, mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Już wolę grzecznie brać leki, nawet dożywotnio, niż znowu trafić do szpitala.
Tylko leki zwalczają moją psychozę, która z każdym epizodem staje się coraz gorsza, więc wolę się przed nią zabezpieczyć.
Dzięki lekom, mimo przygnębienia, traumie poszpitalnej, zwiększeniu apetytu, mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Już wolę grzecznie brać leki, nawet dożywotnio, niż znowu trafić do szpitala.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie.